Betöltés...

Ortopédiai Korrektor eszköz a lábujjak korrekciójához, Fájdalomcsillapításhoz, Puha Párnázással, Állítható, Nappal és éjszaka, Fehér

Ár: 10.655 Ft

Nappali és éjszakai lábrögzítő korrektor, állítható sínnel, fájdalomcsillapításhoz és bütyök kezeléshez, univerzális, állítható sínnel a bütykök enyhítéséhez és ortopéd lábujjak kiegyenesítéséhez


Állítható szög és fokozatos korrekció


A rögzítő korrektor idővel kiegyenesíti az ujját a gombok meghúzásával. A rögzítősín beállítási tartománya 180 fok, és alkalmazkodik a tartó szögéhez. 
Ha a szög túl nagy, csak egy kicsit kisebb szögre állítsa be a hüvelykujj eltávolításához;  
Amikor a szög kicsi lesz, állítsa be a kiegyenesített szöget a fokozatos helyreállítás érdekében. 
Ez a rögzítésjavító teszi a dolgát, ellentétben a vászonkorrektorokkal, amelyek csak egy extra ruharéteg a lábujjak között, valódi javító hatás nélkül.
Puha, védő szilikon párna


A lábakat gyakran kíséri a bunionok fájdalma, és a rendszeres ruhadarabok korrekciói nem elég hatékonyak, és ahhoz a ponthoz vezethetnek, ahol súlyosbíthatják a bunionokat. Ezért az R&D csapat egy szilikonlemezt tervezett az Ön számára, amely lehetővé teszi a termék viselését és a hüvelykujj folyamatos védelmét az irritációtól és a csont deformitásától.
Univerzális méret, csúszásgátló


Ez a rögzítő korrektor nők és férfiak számára egyaránt állítható. 3 csúszásgátló hevederrel van rögzítve a sarok, a talp és a nagy lábujj körül. A tépőzáras sáv beállítása minden ember lábára illeszkedik, mind a bal, mind a jobb lábra. A sarokpánt használat közben elengedhetetlenné válik, megelőzve a csúszásokat vagy akár a baleseteket. Összefoglalva, a rögzítésjavító alapvető kialakítása az eredmények javítására összpontosít.Alkalmazható tünetek


Ha az alábbi feltételek bármelyikében szenved, ne hagyja figyelmen kívül ezt az univerzális bunionok ortézisét. A Tenicore korrektor nemcsak a bütyök, hanem a lábproblémák is hasznosak, mint például a jóga (extrudálás), a kalapácsujjak, az átfedő lábujjak, a Hallux Valgus, a görbe lábujjak vagy bármely más ortopédiai probléma. Az állítható szög lehetővé teszi, hogy mérsékelt tartókhoz is használhassa, ne csak könnyűekhez! Az ajánlott használati idő napi 4-6 óra, ennek a sínnek az éjszakai használatával otthoni tartókhoz. 
Lélegző anyag


A lábujjegyenesítő kiváló minőségű anyagból készült, kényelmes és lélegző viselési élményt kínál anélkül, hogy zavart vagy páratartalmat érezne, még akkor is, ha kint nyár van. A felhasználók által világszerte elismert Tenicore egy integrált gyártási és értékesítési márka. Ennek a lábujjjavítónak a világ minden tájáról vannak felhasználói, pozitív eredményeket és véleményeket gyűjtenek mind az USA-ban, Európában és Japánban, mind Délkelet-Ázsiában, számos nemzeti tanúsítványt kapnak, például CE, UKCA stb. 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Ortopédiai Korrektor eszköz a lábujjak korrekciójához, Fájdalomcsillapításhoz, Puha Párnázással, Állítható, Nappal és éjszaka, Fehér" című hirdetést látja. (fent)