Betöltés...

Olaplex No.7 Bonding Oil 30ml

Ár: 11.960 Ft

Tápláló megújító formázó olaj, szabadalmaztatott OLAPLEX molekulával az extra ragyogásért és a haj szerkezetének erősítéséért. Védi a hajat a hőkárosodástól, akár 232 C- fok ig. Gyorsan felszívódik és nem zsírosítja a hajat.

A benne lévő szőlőmag-olaj béta-karotint, C, D és E vitamint tartalmaz, amelyek harcolnak a haj öregedése ellen, valamint védi a károsodásoktól, táplálja és selymessé teszi a hajat. A zöld tea olaj a hajnak tápanyagokat nyújt és nyom nélkül beszívódik a hajba.  Az olaj állatokon nem tesztelt, és alkalmas a vegánok számára is. Nem tartalmaz alkoholt, parabéneket, szulfátokat és ftalátokat. Minden hajtípusra alkalmas.

Aktív összetevők:

Bisz-amino-propil-diglikol-dimaleát- erősíti a haj belső szerkezetét, amelyet károsít a kémiai beavatkozás, valamint a hajvasalók és hajszárítók gyakori használata. Ez az egyedülálló molekula tartósan javítja a sérült kötéseket, amely a haj belsejében találhatóak. A hajat regenerálttá, erőssé és természetesen fényessé teszi. 

Szőlőmagolaj- béta-karotint, C, D és E vitamint tartalmaz, amelyek harcolnak a haj öregedése ellen, valamint védi a károsodásoktól, táplálja és selymessé teszi a hajat.

Fermentált zöld tea olaj- tápanyagokat nyújt és nyom nélkül beszívódik a hajba. 

Használata: Pár cseppet az olajból vigyél fel a nedves, vagy száraz hajra és formázd a kívánt módon. Vagy adj néhány cseppet az OLAPLEX No.6- hoz a még intenzívebb hatásért.

Összetevők/Ingredients:

Dimethicone, Isohexadecane, C13-14 Isoparaffin, Coco-Caprylate, Phenyl Trimethicone, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Propanediol, Zea Mays (Corn) Oil, Beta-Carotene, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Water (Aqua), Morinda Citrifolia Fruit Powder, Fragrance (Parfum), Hexyl Cinnamal, Eclipta Prostrata Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Tocopherol, Citral, Linalool, Melia Azadirachta Leaf Extract, Citronellol, Pseudozyma Epicola/Camellia Sinensis Seed (Green Tea) Oil Ferment Extract Filtrate.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Olaplex No.7 Bonding Oil 30ml" című hirdetést látja. (fent)