Betöltés...

Készülék szemmasszázshoz, exaltus, Összecsukható szemüveg, Bluetooth funkcióval, légnyomással és pihentető zenével, vibrációval, ránctalanító, sötét karikák elleni, 6 üzemmóddal, fehér

Ár: 22.110 Ft

♦ Az új Exaltus® masszázsszemüveg: kevesebb zajjal és természetesebb beépített hanggal. A nap végén élvezze a tiszta, kényelmes és meleg szemmasszázst. Ha túl szorosnak érzik magukat, húzza meg és engedje el az övet. A párnát állandó, 107°F/42°C hőmérsékletre melegíti, hatékonyan serkenti a keringést és hatékonyan enyhíti a szem fáradását. 180°-ban összecsukható könnyű súly: A szemmasszázs szemüveg összecsukható és könnyen hordozható, így üzleti útra is magával viheti, hogy pihenjen és jobban aludjon. A fejpánt rugalmas és könnyen beállítható, hogy illeszkedjen a legtöbb tizenéves és felnőtt lányhoz. Használata egyszerű az okos kialakításnak köszönhetően, lásd a leírást a képeken. Szüntesse meg a hosszan tartó stressz okozta problémákat, és masszírozza meg magát naponta.


♦ Minőségi szolgáltatások: A termékeket szállítás előtt egyenként ellenőrizzük, hogy biztosítsuk az optimális készüléket.
1. Hatékonyan távolítja el a ráncokat: A fejlett szemmasszázs technológia segít csökkenteni a ráncokat és a szem körüli finom vonalakat, így fiatalos és friss megjelenést kölcsönöz.



 

2. Távolítsa el a sötét karikákat: A finom masszázs és a speciális rezgések serkentik a vérkeringést, és segítenek csökkenteni a sötét karikák és táskák megjelenését a szem alatt.

3. Duzzanat elleni védelem: A szemmasszázs rendszeres használata segít csökkenteni a szem körüli duzzanatot és gyulladást, ellazulást és fiatalítást biztosít.



 

4. Minden korcsoport számára alkalmas: A termék minden korosztály számára készült, és korosztálytól függetlenül kiváló előnyöket és eredményeket biztosít. Nagyon könnyen használható.

5. Csendes és hordozható: A szemmasszírozót úgy tervezték, hogy bármikor és bárhol használható legyen. Kompakt, könnyű és csendesen működik, így bárhol élvezheti a pihentető élményt.

6. Speciális funkciók és Bluetooth kapcsolat: A szemmasszírozó 3 hőkompressziós és 3 kompressziós vibrációs módot biztosít, a hőmérséklet pedig egyedileg szabályozható. Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a beállítások módosítását és a további funkciók elérését egy dedikált alkalmazáson keresztül, masszírozza mind a 8 akupunktúrás pontot a szem körül, amelyek létfontosságúak a látás és a fáradtság szempontjából.

7. Tartós akkumulátor: Élvezze a hosszan tartó masszázskezeléseket, mert a termék hosszú élettartamú akkumulátorral van ellátva, amely hosszabb ideig biztosítja a megszakítás nélküli és problémamentes használatot.

8. Masszírozza a szem körüli összes akupunktúrás pontot: A fejlett, nagy pontosságú technológia segítségével az Exaltus® masszázsszemüveget úgy állítják be, hogy finom masszázzsal pontosan érintse a szem körüli akupunktúrás pontokat, javítva a hosszú távú életfunkciókat.

 

Használata 20 perc/menet javasolt

Töltés: USB Type C

Anyaga: ABS

Akkumulátor: 800 mAh, töltési idő 2-3 óra

Névleges teljesítmény: 3,5 watt

Névleges feszültség: 5V

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Készülék szemmasszázshoz, exaltus, Összecsukható szemüveg, Bluetooth funkcióval, légnyomással és pihentető zenével, vibrációval, ránctalanító, sötét karikák elleni, 6 üzemmóddal, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: