Betöltés...

Ortopédiai ülőpárna , BetterSeat , U alakú párna a helyes testtartásért, sötétkék, Ej-Products

Ár: 20.160 Ft

A farokcsontortopédiai párnája olyan termék, amelyet kifejezetten olyan emberek számára terveztek, akik hosszú időt töltenek ülő helyzetben. A speciális U-alaknak és a felhasznált anyagoknak köszönhetően az ülőpárna segít enyhíteni a gerincre nehezedő nyomást azáltal, hogy a farokcsontot a kivágott részbe helyezi. Így helyes és kényelmes pozíciót szerezhet, és a hát- és farokcsontfájdalmak már az első használattól kezdve javulni fognak.

A termék kerekesszékeseknek, műtét után lábadozóknak vagy mozgáskorlátozottaknak is kifejezetten ajánlott.



Az egyedülálló U-alakú kialakítás enyhíti a farokcsontfájdalmat, az isiász- és derékfájdalmat, az aranyeres fájdalmat és a porckorongsérv okozta fájdalmat.

JAVÍTJA A VÉRKERINGÉST.

Anatómiai formájának köszönhetően a párna enyhíti az ülések kemény felületei által a combokra és a hátra gyakorolt nyomást, és a vér korlátlanul kering.

A párna 100%-ban a legmodernebb memóriahabból és cipzárral ellátott velúrhuzattal készül, amely akár 30 fokon is mosható a gépben.



Szín: Sötétkék

Anyag: memóriahab/textília

Márkanév: M: Ej-Products

Súly: 100 g

Méretek: 44 x 34 x 6,5 cm (hosszúság x szélesség x magasság)

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Ortopédiai ülőpárna , BetterSeat , U alakú párna a helyes testtartásért, sötétkék, Ej-Products" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: