Betöltés...

5 az 1-ben elektromos nyíró, ProfiCare, szakáll- és testszőrvágó, nagy hatékonyságú, rozsdamentes acél pengék, 5 cserélhető fej, 5 hosszbeállító fésű, fekete

Ár: 10.031 Ft

A német ProfiCare márka 5in1 PC-BHT 3014 elektromos szegélynyírója a multifunkcionalitás miatt nélkülözhetetlen kiegészítő a napi rutinban, amely segít sikeresen helyettesíteni számtalan más készüléket, amelyet hajvágáshoz, borotválkozáshoz, fülből vagy orrból származó hajhoz stb. Használ.
A tartozékoknak köszönhetően ezzel az 5 az 1-ben szegélynyíróval a legpontosabb hajvágást és a legpontosabb borotválkozást érheti el kellemetlen balesetek vagy bőrirritáció kockázata nélkül.
A készülék ergonomikus formája biztosítja a kényelmes használatot, a több fej kombinációja pedig biztosítja, hogy az Ön igényei teljesüljenek.
Vághatja, levághatja az oldalsó égéseket, borotválkozhat vagy szakállat tarthat fenn, és eltávolíthatja a nem kívánt szőrszálakat a füléről vagy az orráról.
A LED jelzőfény megmutatja, ha a készülék fel van töltve. Továbbá, ha a készülék használat közben lemerül, csatlakoztathatja a hálózathoz, és folytathatja a használatát.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "5 az 1-ben elektromos nyíró, ProfiCare, szakáll- és testszőrvágó, nagy hatékonyságú, rozsdamentes acél pengék, 5 cserélhető fej, 5 hosszbeállító fésű, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: