Betöltés...

ETA 834590000 Austin, 600 mAh, 65 dB, Multifunkciós, Akkumulátoros, LED Kijelző, Fekete-Szürke hajvágó

Ár: 15.995 Ft

Multifunkciós hajvágó 5 az 1-ben haj, szakáll, orr- és fülszőrzet vágásához. Akár 60 perces működési idő, LED kiejlző és utazáshoz való tok.  

Megtalálja vele a saját stílusát
Az erős ETA Austin hajvágó készen áll minden fodrászati kihívásra. Ezentúl otthona kényelméből vághatja haját, amivel nem csak pénzt, de időt is megtakaríthat. A 4 vágó- és 5 fésűs tartozékkal megszelídítheti a rakoncátlan fürtöket, megigazíthatja a túlnőtt szakállát, és megszabadulhat a nem kívánt szőrzettől az orrban és a fülben.

Az ETA Austin hajvágóval professzionális eredményeket érhet el. A levehető vágófej, titán-kerámia pengével, precíz munkát végez, és még a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti. Válasszon egyet a két vágási sebesség közül a tökéltes végeredmény érdekében. A kiváló minőségű 3,7 V-os Li-ion akkumulátornak köszönhetően nem kell aggódnia a gyors lemerülés miatt. A működési idő, akár 60 perc is lehet.

5 cserélhető fej 
Az erős és többfunkciós ETA Austin hajvágóval könnyedén formázhatja a haját, a szakállát és a rakoncátlan szőrzetet az orrban és a fülben. A sima arcbőr kedvelőiről sem feledkeztünk meg.

LED kijelző

Kövesse nyomon az akkumulátor töltöttségi szintjét, vagy válasszon egyet a két vágási sebesség közül könnyedén a nagyméretű LED kijelzőn. A hajvágót hálózatról és vezeték nélkül is használhatja. A töltési idő rendkívül alacsony, 1,5 óra múlva újra használatra készen áll.
A csomag a töltőadapter és számos cserélhető tartozék mellett egy tisztítókefét is tartalmaz a könnyebb karbantartás érdekében, olajat a pengék kenéséhez, praktikus töltőállványt és utazótáskát. Nyaraláskor vagy üzleti útra is magával viheti multifunkcionális hajvágóját.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ETA 834590000 Austin, 600 mAh, 65 dB, Multifunkciós, Akkumulátoros, LED Kijelző, Fekete-Szürke hajvágó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: