Betöltés...

VGR V-660 Professzionális Vezeték Nélküli Hajnyíró LCD Kijelzővel, Acél Pengékkel És LED Kijelzővel, Zöld-Áteresztő Színű

Ár: 9.900 Ft

VGR V-660 Professzionális Nyírógép, Vezeték Nélküli, 8W, LCD Képernyővel, Acél Pengékkel És LED Kijelzővel, Zöld-Áteresztő

Egyeztesse a kiváló teljesítményt a szemet gyönyörködtető dizájnnal, hogy pontos és stílusos nyírást biztosítson. Akár professzionális stylist vagy, akár személyes használatra keres egy megbízható hajnyírógépet, ez a készülék minden igényt kielégít, és minden alkalommal kivételes eredményt nyújt.

A VGR V660 professzionális hajnyíró géppel különböző stílusokat hozhat létre, és alkalmazkodhat az igényeihez. Vonzó és ergonomikus kialakítása kiegészíti teljesítményét, így kellemes és kényelmes élményt nyújt használat közben. Fedezze fel, hogy a VGR V660 professzionális nyírógép hogyan segíthet Önnek nagyszerű megjelenést elérni, és élvezze a minőségi nyírási élményt minden alkalommal, amikor használja.

Kiemelkedő Teljesítmény
A VGR V660 hajvágógép nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt a precíz és gyors nyírás elérésében. Függetlenül a haj típusától vagy hosszától, ez a nyírógép sima és hatékony vágást biztosít a professzionális eredmények érdekében. A kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült pengék élesek és tartósak, így minden egyes menetben precíz és sima vágást biztosítanak.

Precizitás És Sokoldalúság
A VGR V660 hajvágóval precíz és személyre szabott vágásokat érhet el. A nyírógép csatlakoztatható fésűkkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a trimmelés hosszát a stílusbeli preferenciáinak megfelelően állítsa be. Akár rövid, precíz vágásra, akár hosszabb, strukturáltabb stílusra vágyik, ez a nyírógép biztosítja a sokoldalúságot, amire szüksége van az Ön által kívánt megjelenés kialakításához.

A Vonzó És Ergonomikus Kialakítás
A VGR V660 nyírógép vonzó és ergonomikus kialakításával tűnik ki. Az élénk zöld árnyalat stíluselemet kölcsönöz a készüléknek, az ergonomikus forma pedig tökéletesen illeszkedik a kezedhez, így kényelmes és precíz trimmelést biztosít. A csúszásmentes felület biztonságos és kényelmes fogást biztosít, így könnyedén és precízen kezelheti a készüléket.

Kibírhatóság És Minőség
A VGR V660 hajvágógép kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú távú tartósságot és egyenletes teljesítményt biztosít. A rozsdamentes acél pengék korrózióállóak, és hosszú időn keresztül megőrzik élességüket a hatékony és pontos vágás érdekében. A masszív konstrukció és a kiváló minőségű kivitelezés stabilitást és tartósságot biztosít ennek a trimmernek a használat során.

Specifikációk:
Modell: VGR V-660
Feszültség: 110-220v 50/60hz (Bivolt)
Teljesítmény: 8W
1800 mAh lítium akkumulátor
Töltési idő: 3h
Folyamatos használat: 3,5h
Méret: 18*6cm
Súly: 270g
LCD képernyő
+6.500 RPM
Ecvasalatlan acél pengék

A Dobozban:
1 x VGR V-660 trimmer
1 x védőfólia
4 x távtartó
1 x USB töltőkábel
1 x tisztítókefe
1 x használati útmutató

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "VGR V-660 Professzionális Vezeték Nélküli Hajnyíró LCD Kijelzővel, Acél Pengékkel És LED Kijelzővel, Zöld-Áteresztő Színű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: