Betöltés...

Titan, Terahertz fúvó fény mágneses elektromos fizioterápiás eszköz

Ár: 27.890 Ft

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS, UTÁNVÉTTEL AKÁR 1 NAPON BELÜL!

3 év jótállás!

Személyesen is átvehető akár munkaszüneti napokon Érden vagy Budapesten.

Magyar használati utasítás!
Terahertz Technológia

A Készülék terahertz hullámokat használ, melyek a láthatatlan elektromágneses spektrum egy szegmensét képezik. Ezek a hullámok képesek a szövetek mélyebb rétegeibe hatolni, és stimulálni az őssejtek aktivitását anélkül, hogy károsítanák a környező sejteket vagy szöveteket.

 
 
Vörös Fényterápia

A készülék vörös fényt bocsát ki 660 nm-es hullámhosszon, mely az ideális hullámhossz az őssejt aktivációhoz. A vörös fény képes mélyen behatolni a bőrbe, elősegítve ezzel a sejtek regenerációját, a kollagén és fibroblaszt termelés növelését, valamint a gyulladás és a fájdalom csökkentését.

 
 
Hőterápia

A Készülék használata során a terahertz hullámok és a vörös fény által generált hő hatékonyan támogathatja a test természetes gyógyulási folyamatait, és különböző egészségügyi előnyöket kínálhat.

 
 
Széleskörű alkalmazhatóság

A Készülék segíthet a sejtregenerációban, a bőr megfiatalításában, a fájdalom enyhítésében, az energiaszint növelésében és az általános közérzet javításában.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Titan, Terahertz fúvó fény mágneses elektromos fizioterápiás eszköz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: