Betöltés...

Teljes sminkkefe-készlet, ápolásra, rostból készült, kopásálló, 32 darab, hordozó táska, finom, puha és tartós sörték teljes és kellemes sminkeléshez

Ár: 15.572 Ft

Szeretnél egy sminket, amely vonzza a tekinteteket?

Szeretnél egy elegáns, szép sminket, amelyet az emberek észrevesznek?

Ecseteink segítenek kiemelni szép vonásaidat, hogy természetesen ragyoghass!

Ez a smink ecsetek kollekciója ideális választás minden smink rajongónak, professzionális és kifinomult élményt nyújtva. Ragyogj természetesen!

Ezeket az ecseteket aprólékos részletességgel tervezték, a legmagasabb minőségű műszálak felhasználásával, hogy tökéletes eredményeket biztosítsanak a smink felvitelében.



Az ecsetek készítése során felhasznált műszálakat úgy választották ki, hogy kellemes és puha érzetet biztosítsanak, miközben precíz és egyenletes sminkfelvitelt garantálnak. A finom és puha sörték segítik a színek tökéletes összemosását és egy makulátlan végeredményt biztosítanak.



A 32 darabból álló teljes készlet számos specializált ecsetet tartalmaz, amelyek kielégítik a sminkelés összes igényét, az alapozó felvitelétől az arc és szem körüli apró részletekig. Minden ecset úgy tervezték, hogy ellenálljon az idő múlásának, biztosítva a tartósságot és könnyű karbantartást. Mindennapi használat után egyszerűen tisztítsd meg.

(Ha az ecsetfejet tisztítanod kell, öblítsd le meleg vízzel, és esetlegesen használj egy nagyon kis mennyiségű mosószert az élettartamuk növelése érdekében.)



A készlet tartalmaz egy praktikus táskát az egyszerű szervezéshez, így mindig könnyen hozzáférhetsz és jól tárolhatod az összes ecsetet. Legyen szó sminkszakértőről vagy szenvedélyes amatőrről, ezek az ecsetek elengedhetetlen eszközök a szépség kiemeléséhez a legfinomabb módon.

Legyél a smink szakértője!

Irányítsd a saját szépségedet!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Teljes sminkkefe-készlet, ápolásra, rostból készült, kopásálló, 32 darab, hordozó táska, finom, puha és tartós sörték teljes és kellemes sminkeléshez" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: