Betöltés...

Baba/gyermek hajvágógép ZEQAS, USB töltés, vízálló IPX7, hajatároló rekesz, fehér

Ár: 15.373 Ft

CSENDES NYÍRÓGÉP CSECSEMŐK/GYERMEKEK SZÁMÁRA

A hajvágásnak gyors és nyugodt folyamatnak kell lennie a kicsik számára. Sajnos azonban sok csecsemő vagy akár 5-7 éves korú gyermek számára traumatikus élményt jelent. A kicsik megijednek a nyírógép hangjától, a fésű fogaitól vagy más alkatrészektől. A ZEQAS hajvágógép kifejezetten gyermekek számára készült, és nagy segítség az anyáknak.



A nyírógép 2 motorral, 2 sebességfokozattal és vákuumfunkcióval rendelkezik, ez utóbbi segít a nyírt haj gyors és hatékony összegyűjtésében.



A termék előnyei:


1. Speciális fésűk gyermekek számára


Ez a készülék kifejezetten aktív gyermekek számára tervezett alkatrészeket tartalmaz. Ez a készülék 3 speciális fésűt tartalmaz (0-3mm, 3-6mm, 9-12mm) lekerekített élekkel, éles hegyek és hosszú fogak nélkül. A ZEQAS nyírógép rövid fogakkal rendelkezik, amelyek nem bántják a gyermek fejbőrét, simán és gyengéden siklanak a bőrön a karcolás vagy vágás veszélye nélkül.

2. Ergonomikus kialakítás, kényelmes fogantyú


Ez a borotva ergonomikus kialakítású. A nyírógép minimalista formájú, csúszásmentes anyagból készült kényelmes fogantyúval rendelkezik, amely megakadályozza a csúszást. Ez a nyírógép stabilitást, kényelmet és maximális hatékonyságot kínál a kisgyermek nyírása során. Tekintettel a kicsik temperamentumára, nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy a trimmelési folyamat eltart egy ideig. Vagy közbejön egy zavaró tényező, és újra fel kell hívni a figyelmét, vagy megszomjazik, unatkozik, vagy türelmetlenül lóbálja a lábát, tudjuk, hogy a nyírás megterhelő az anyukáknak. A ZEQAS nyírógép az anyukák, a nagyszülők és még a törpék segítségére is siet.



3. Gyors technológia


A türelem kulcsszó, amikor a gyerekekről beszélünk. Különösen a 0-5 éves korú kisgyermekekről. Általában minden gyermek 10 perc után unatkozik, és a türelmük pillanatok alatt elfogy. Ezért készülékeink folyamatos, szünet nélküli nyírást tesznek lehetővé, így nincs szükség megszakításra. A fésű úgy van kialakítva, hogy nem blokkolja a hajat a készülékben. Ami azt jelenti, hogy az elejétől a végéig nincs szükség megszakításra a készülék tisztításához. Ez radikálisan lerövidíti a folyamat befejezésének idejét, így az gyorsan és egyszerűen elvégezhetővé válik.

4. Minőségi anyag


Az anyag, amelyből a ZEQAS pengék készülnek, szintén nagyon fontos szerepet játszik gyermeke nyírása során. A kisgyermekek bőre mindig rendkívül érzékeny. Különösen a csecsemők és a 2-3 éves kor alatti gyermekek bőre hajlamos az allergiára, a karcolásokra, az irritációra és a viszketésre. A ZEQAS pengék rozsdamentes acélból készülnek, könnyen tisztíthatók, és az anyag tulajdonságai lehetővé teszik a biztonságos nyírást. A kerámia bevonat nem irritálja vagy vágja a bőrt. Ezenkívül a rozsdamentes acél pengék másik előnye a nagy szilárdságuk. Tartós, önélező, 5 év után is ugyanolyan jól vág, mint az első napon.



5. Csendes


A trimmelőgép meglepő eleme a csendessége. Ha minket, felnőtteket nem is feltétlenül zavar a zaj, a gyermekek számára, valamint az ő lelki és érzelmi komfortérzetük szempontjából ez rendkívül fontos. A nyírógép nagyon csendes, ami nagy segítség, ha a gyerekeket alvás közben szeretnénk nyírni. A bébi nyírógép 2 fejlett csendes motorral van felszerelve, amelyek kevesebb mint 50 dB-t bocsátanak ki.



6. Hosszú akkumulátor-üzemidő és vezeték nélküli működés


A ZEQAS vezeték nélkül működik, így bármilyen helyzetben tarthatja és könnyen, kockázat nélkül működtetheti. A vezeték nélküli működéssel együtt jár természetesen a készülék autonómiája is. Teljes feltöltés után a készülék 50 percig folyamatosan működik.

7. Gyors, egyszerű és vízálló tisztítás


A nyírógép rövid időre vízbe merítve tisztítható és normálisan működik, így fürdés közben is használható.

8. Újratölthető és könnyen használható - a készülék kiváló minőségű lítium akkumulátorral van felszerelve, amely az USB-kábel segítségével tölthető. A kábel bármilyen adapterhez csatlakoztatható, és konnektorról, laptopról vagy külső akkumulátorról tölthető.




NEM AJÁNLJUK, hogy a terméket alkohollal vagy más kémiai reagensekkel tisztítsa.

A csomag tartalmazza:

- Baba trimmer - csendes;


- Köpeny;


- Tisztítókefe;


- Tisztítószivacs;


- Tartály kenőanyaggal a pengékhez;


- USB töltőkábel (kb. 100-110 cm);


- 3 fésűs fej.

Működési mód:


1. A gép elindításához tartsa lenyomva a középső gombot 1,5 másodpercig.


2. Nyomja meg röviden a középső gombot a szívófunkció aktiválásához.


3. A nyírógép 3 fésűs tartozékkal van felszerelve a különböző nyíróhosszúságokhoz: 0-3 mm, 3-6 mm, 9-12 mm. Válassza ki az egyik tartozékot, és szerelje fel a trimmelőegységre, ha a tartozékrögzítő rendszer fel van szerelve.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Baba/gyermek hajvágógép ZEQAS, USB töltés, vízálló IPX7, hajatároló rekesz, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: