Betöltés...

Philips HX6054/10 Sonicare Philips Sonicare S2 Sensitive Standard Sonic Fogkefefej, Fehér

Ár: 12.890 Ft

Az S2 Sensitive fogkefefej az érzékeny fogakhoz és ínyhez lett kialakítva. A rendkívül vékony sörték kíméletes fogmosási élmény mellett hatékony tisztítást biztosítanak. A kefefejben használt műanyag 70%-a bioalapú. A Sonicare fogkefefej legvékonyabb sörtéivel (0,1 mm) az S2 Sensitive gyengéd, mégis hatékony fogmosási élményt nyújt.

10-szer több lepedéket távolít el a nehezen elérhető helyekről
A több mint 3000 különlegesen vékony sörtével a fogkefefej egyedi kialakítása rendkívül puha, mégis hatékony tisztítást tesz lehetővé, amely 10-szer több lepedéket távolít el a nehezen elérhető helyekről.

Akár 5-ször egészségesebb fogíny 6 hét után
Fogmosás közben a rendkívül puha sörték az íny szélét is gyengéden dörzsölik, így az akár már hat hét alatt egészségesebbé válik.

70% bioalapú műanyag
A termékeinkben törekszünk a fosszilistűzelőanyag-alapú műanyagok használatának a csökkentésére. Ezért az ebben a fogkefefejben használt műanyag 70%-a bioalapú.

Bizonyított hatékonyság extra puhasággal
Érje el mindig a legnagyobb tisztítási teljesítményt a Philips Sonicare speciális szónikus technológiájával. Rendkívül puha sörtéinek köszönhetően az S2 Sensitive fogkefefej klinikailag bizonyítottan hatékonyan távolítja el a lepedéket, miközben gyengéd a fogínnyel.

Mindig tudni fogja, mikor cserélje ki a fogkefefejet
A fogkefefejek három hónapnyi használat után már kevésbé hatékonyak. A BrushSync segítségével a fogmosási szokásaihoz szabottan, pontosan értesül arról, hogy mikor kell kicserélnie a fogkefefejet.

A Sonicare markolattal való csatlakozásra kész
A felpattintható fogkefefej tökéletesen illik a Philips Sonicare markolatra (lásd az alábbi listát). Felpattinthatós kialakítása révén a fej tisztítása és cseréje hihetetlenül egyszerű.

Jellemzők:
- Érezhetően kemény sörték: ultra soft
- Szín: Fehér
- Emlékeztető sörték: A sörték kék színe elhalványul
- Méret: Standard
- Intelligens kefefej-felismerés
- Fogkefefej rendszer: Rápattintható
- Kompatibilis: 2-es sorozatú védelem a lepedék ellen, 2-es sorozatú lepedékeltávolító, 3-as sorozatú fogínyápoló, DiamondClean, DiamondClean 9000, DiamondClean Smart, EasyClean, Essence+, ExpertClean, ExpertResults, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare Platinum Connected, FlexCare+, gyermekek számára, HealthyWhite, HealthyWhite+, PowerUp, Prestige 9900, ProtectiveClean, 1100-as sorozat, 3100-as sorozat, 2100-as sorozat




















Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Philips HX6054/10 Sonicare Philips Sonicare S2 Sensitive Standard Sonic Fogkefefej, Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: