Betöltés...

Philips HX6018/07 Sonicare ProResults Standard Sonic Fogkefefej, Fehér

Ár: 16.470 Ft

Egyik kiemelt fogkefefejünkként a Philips Sonicare ProResults tökéletes az új vagy régi Sonicare felhasználók számára, akik lenyűgöző ár mellett is hagyományos Sonicare tisztítási teljesítményre vágynak. Ez a Philips Sonicare fogkefefej kontúros profillal rendelkezik, amely természetesen illeszkedik a fogak formájához, és a nehezen elérhető helyeket is megtisztítja.

Akár 2-szer több lepedéket távolít el, mint egy kézi fogkefe
Ez a fogkefefej akár 2-szer több lepedéket távolít el, mint egy kézi fogkefe.

A Philips Sonicare továbbfejlesztett szónikus technológiája
A Philips Sonicare továbbfejlesztett szónikus technológiája vizet juttat a fogközökbe, a fogkefe tisztítómozdulatai pedig fellazítják és eltávolítják a lepedéket a kivételes mindennapos tisztaságért.

Bármilyen Philips Sonicare rápattintható fogkefével használható
A kefefej könnyen rápattan, illetve lepattan a fogkefenyélről, biztonságosan illeszkedik rá, illetve könnyen karbantartható és tisztítható. A PowerUp Battery és az Essence típus kivételével minden Philips Sonicare fogkefenyélhez alkalmas.

Egy jobb szájápolási rutin része
Mint minden eredeti Philips Sonicare márkájú fogkefefej, ez is biztonságosan használható a fogakra és az ínyre. Minőségi tesztek bizonyítják minden egyes fogkefefej kivételes teljesítményét és tartósságát.

Az emlékeztető sörték biztosítják a leghatékonyabb fogmosást
Bár talán első pillantásra nem annyira nyilvánvaló, de a fogkefefejek több hónapos normál használat után veszítenek keménységükből és fokozatosan kopnak. Az emlékeztető sörték kékről fehér színűre halványodnak, és segítenek felismerni, ha a kefefej megérett a cserére. Az optimális eredmény elérése érdekében háromhavonta cserélje a fogkefefejet.

Jellemzők:
- Érezhetően kemény sörték: Közepes
- Szín: Fehér
- Emlékeztető sörték: A sörték kék színe elhalványul
- Méret: Standard
- Fogkefefej rendszer: Rápattintható
- Kompatibilis: HealthyWhite+, 2-es sorozatú lepedékeltávolító, 3-as sorozatú fogínyápoló, DiamondClean, EasyClean, FlexCare, FlexCare Platinum, FlexCare+, gyermekek számára, HealthyWhite, 1100-as sorozat, 2100-as sorozat, 3100-as sorozat, ProtectiveClean, DiamondClean 9000, DiamondClean Smart, Prestige 9900
















Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Philips HX6018/07 Sonicare ProResults Standard Sonic Fogkefefej, Fehér" című hirdetést látja. (fent)