Betöltés...

Professzionális sminkecset készlet, 24 db

Ár: 4.390 Ft




A smink ecsetkészlet minden nő számára kötelező. Ha otthon van egy ecsetkészlet, akkor egyszerűen és hatékonyan készíthet tökéletes sminket, ügyelve a higiéniára és a legapróbb részletekre is.
A készletben kapható ecsetek bármilyen típusú kozmetikum felvitelére használhatók, így precízen viheti fel az alapozót, púdert, highlightert vagy szemhéjfestéket. Ezenkívül az ecsetek kényelmesen használhatók tápláló maszkok vagy korrektor felvitelére is.
A megfelelő ecsetkészlet kiválasztásával hosszú ideig garantálja a gyönyörű sminket.
Nagyon hasznos készlet a sminkeléshez szükséges összes ecset miatt. Az ecsetek könnyen tisztíthatók és nagyon szépen dolgoznak – siklanak a bőrön. Egyenletesen vágott sörtékkel rendelkeznek, amelyek nem esnek ki mosás vagy használat közben.
Masszív kivitelezés, fogantyú festett fából. A sörték simák és csúszósabbak, így kellemes tapintásúak a bőrön, és könnyű velük dolgozni. Ezenkívül a két legnagyobb kefe speciális hálóval rendelkezik, amely megakadályozza a sörték szétválását. Az egész egy elegáns tokba van csomagolva.





TULAJDONSÁGOK:





Az ecsetek hossza 15 cm-től 18,5 cm-ig
Az ecsetsörték típusa: szintetikus
Fogantyú festett fából
Tartós
Könnyen tisztán tartható
Szín: ezüst
Fém elemek színe: arany






KÉSZLET TARTALMA:


Vadonatúj 24 db-os sminkecset készlet
Tok






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Professzionális sminkecset készlet, 24 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: