Betöltés...

Elektromos sarokreszelő

Ár: 2.390 Ft




Az elektromos sarokreszelőgép lehetővé teszi az érdes bőr vagy bőrkeményedés gyors eltávolítását. Használható a láb egyéb részein is, ahol megvastagodott és elhalt bőr található.
A reszelő strapabíró és durva szemcsés reszelőfejjel rendelkezik, aminek köszönhetően visszaadhatja a bőrének hihetetlenül sima megjelenését a lábán. Helyreállíthatja a talp bőrének megfelelő légzését, puhábbá és kellemesebb tapintásúvá teszi.
Az egyedülálló, mikroszemcsékkel borított csiszolóhenger nagy sebességgel 360°-ban forog, hogy finoman és hatékonyan polírozza a sarka kemény, szaggatott bőrét. A görgőket borító mikroszemcsék könnyen eltávolítják a régi bőrt, ugyanakkor nem okoznak vágást vagy karcolást, így biztosítva a kényelmes használatot.
A sarokreszelőgép elegáns megjelenésű és tökéletesen illeszkedik a kézbe. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy bőrsimító fejet és egy USB töltőkábelt. A jobb láthatóság érdekében a készülék LED diódával van felszerelve.






HOGYAN KELL HASZNÁLNI:


Kapcsolja be a sarokreszelőgépet a gomb felfelé mozgatásával. A kezében tartva helyezze a lábára azokon a helyeken, ahol le szeretné reszelni a bőrt. Ne dörzsölje a bőrt egy helyen 2-3 másodpercnél tovább, és ne gyakoroljon erős nyomást a bőrre.
A fej cseréjéhez nyomja meg a készülék tetején található gombot, és húzza ki a reszelőt. Helyezze be a másik hegyet, és egyszerűen nyomja meg, amíg "kattan".



TULAJDONSÁGOK:





Ergonomikus kialakítású
360 fokban forgatható fejjel rendelkezik
2 hengere van - csiszoló és simító
BE/KI kapcsolóval rendelkezik
Tápellátás: újratölthető akkumulátor
Töltés USB kábelen keresztül
Méretek: 19cm x 3,5cm
Szín: barna
A termék CE minősítéssel rendelkezik






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Elektromos sarokreszelő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: