Betöltés...

Accu-Chek Active vércukor tesztcsík 50db/doboz

Ár: 4.100 Ft

A tesztcsíkok kvantitatív vércukorméréshez használandók friss kapilláris vérből. Amikor az Accu-Chek Active tesztcsíkot a vér rácseppentéséhez kiveszik a vércukormérőből, akkor lítium-heparinnal, ammónium-heparinnal vagy EDTA-val alvadásgátolt vénás vérrel, artériás vérrel és újszülöttek vérével is lehet mérni. A tesztcsíkot csak az Accu-Chek Active vércukormérőkkel együtt szabad használni. A vércukormérőből és tesztcsíkokból álló rendszer önmonitorozásra és professzionális területen való alkalmazásra alkalmas. Mérési intervallum: 0,6-33,3 mmol/L (10-600 mg/dl). Kódcsip: automatikus kódolás, laboratóriumi pontosság (1,1-es korrekciós faktor). Amikor kivesz egy tesztcsíkot a műanyag dobozból, gyorsan zárja azt vissza, mert nagyon hőérzékeny!


A termék fenntarthatósági előnyei:



Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához  



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Accu-Chek Active vércukor tesztcsík 50db/doboz" című hirdetést látja. (fent)