Betöltés...

dōTERRA baby babatestápoló - doTERRA

Ár: 12.900 Ft

Elsődleges előnyök

Vaníliakivonat, Levendula és Római kamilla esszenciális olajok nyugtató keverékével fejlesztettük ki.

Kelet-afrikai nyers muyao sheavajjal, jojobával, gyümölcskivonatokkal és egyéb kíméletes vízmegkötő anyagokkal segít mélyen hidratálni a bőrt.

Egyszerű, kímélő és finoman tisztító összetevőket tartalmaz.

Nem csípi a szemet.

Gyerekek

Testápolás

Mit tartalmaz a csomag?

Levendula

A jellegzetes aromájú, számtalan módon hasznosítható levendula napjaink egyik legnépszerűbb esszenciális olaja. Az ókori rómaiak és egyiptomiak fürdőzéshez használták a levendulát. Azóta pedig szélesebb körökben is felfedezték egyéb jótékony hatásai hosszú sorát. Az egészséges, tiszta bőrt elősegítő tulajdonságainak köszönhetően a levendula esszenciális olaj használata a kozmetikai és parfümiparban is általánossá vált. Mindezek mellett nyugtató tulajdonságai okán a test ellazítására és a hangulat javítására is gyakran alkalmazzák. Sokoldalú előnyei miatt tehát a levendula esszenciális olaj mindenütt jó, ha kéznél van, bárhová is menjen.

Római kamilla

A római kamilla nem nő meg túl magasra, alig éri el a 30 cm-t. A levelei szürkészöldek, a virága a százszorszépre, az illata pedig az almára hasonlít. A „növények orvosa” becenevet kapta, amiért olyan pozitív hatással van a környezetében élő többi növényre. Az ókori rómaiak a római kamillából merítettek bátorságot háború idején. Manapság a kamilla legelterjedtebb felhasználási módja köztudottan a teakészítés, a római kamilla azonban arckrémekben, hajfestékekben, samponokban és parfümökben is fellelhető.

Teljes összetevőlista

Víz (aqua), Butyrospermum parkii (shea) vaj, Cocos nucifera (kókusz) olaj, pentilén-glikol, kandelilla/jojoba/rizskorpa poligliceril-3 észterei, cetil-alkohol, Simmondsia chinensis (jojoba) magjából kivont olaj, Pyrus malus (alma) termésének kivonata, glicerin, gliceril-sztearát, cetearil-alkohol, lizolecitin, szkleróciumgumi, nátrium-sztearoil-laktilát, Lavandula angustifolia (levendula) olaj, hidroxi-acetofenon, sztearinsav, Copernicia cerifera (karnauba) viasza, Oryza sativa (rizs) korpakivonat, pullulán, xantángumi, citromsav, tetra-nátrium-glutamát-diacetát, Helianthus annuus (napraforgó) kivonata, Anthemis nobilis virágából kivont olaj, Vanilla planifolia termésének kivonata, nátrium-anizát, Rosmarinus officinalis (rozmaring) leveléből kivont olaj, szilikát, tokoferol, nátrium-hidroxid, linalol.

Használati módok

A legjobb eredmény érdekében alkalmazza a többi dōTERRA baby termékkel együtt.

Használati utasítás

Masszírozza a kicsi bőrébe, amilyen gyakran szükségét érzi. Kellően gyengéd ahhoz, hogy minden nap használja.

Figyelmeztetés

Csak külső használatra. Irritáció esetén hagyja abba a használatát. Csak felnőtt felügyelete mellett használják.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Kozmetikai szerek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "dōTERRA baby babatestápoló - doTERRA" című hirdetést látja. (fent)