Betöltés...

Mini szobakerékpár, fitness lábpedál, lábtornagép digitális kijelzővel, összecsukható

Ár: 11.490 Ft

Mini szobakerékpár, fitness lábpedál, lábtornagép digitális kijelzővel, összecsukható 



Ezt a 2 az 1-ben tornagépet úgy tervezték, hogy az alsó- és felsőtest-gyakorlatokhoz egyaránt alkalmas legyen. Lehetővé teszi, hogy a lábakkal és a karokkal is pedálozzon, így a mozgás a vállakra, a karokra, a felső hátra és a lábakra is hatással van. Ideális a mozgásszegény életmódot folytató, például íróasztal mellett dolgozó emberek és a mozgáskorlátozott idősek számára is. A kerékpár várandós kismamák számára is alkalmas, különösen az utolsó hónapokban. Funkcionalitásának köszönhetően kerekesszékben ülők is használhatják.


A szobakerékpár összecsukható, 2 lépésben össze- és széthajtható. Egyszerűen húzza meg a lábak és a váz csatlakozásánál található gyűrűt, majd hajtsa ki a lábakat, amíg a helyére nem kattannak. Az összecsukható funkciónak köszönhetően még kevesebb helyet foglal, gyakorlatilag bárhol tárolhatja, könnyen elfér egy polcon, vagy a gardróbszekrényben.


A készülék fel van szerelve egy LCD kijelzős mérőegységgel, amely méri az alapvető információkat, azaz a teljes edzésidőt, a teljes megtett távolságot, az edzés alatti teljes mozgási időt, az összes edzés alatti teljes mozgási időt (az érték elemcserekor nullázódik) és az elégetett kalóriák számát. A számláló lehetővé teszi, hogy az edzés során teljes kontroll alatt tartsa mozgását, valamint edzésről edzésre láthassa a fejlődését.


A kerékpár használata számos előnnyel jár az egészség megőrzésére: megakadályozza az izomsorvadást, javítja a kardio-légzőkészséget, segíti a végtagok vérellátását az artériás-, vénás- és nyirokkeringésben. A rotor segít a görcsök megszüntetésében is, támogatja a szív- és érrendszert, valamint csökkenti a sérülésveszélyt és segít a túlsúly leküzdésében.


A talpak alatt csúszásmentes párnákkal rendelkezik, nem fog elmozdulni edzés közben, még csúszós padlón vagy asztalokon sem. Ezenkívül mindkét pedál szintén csúszásmentes textúrával kialakított a kényelmes használat érdekében, amelyek kiváló fogást biztosítanak, akár a lábát, akár a kezét használja.


Tulajdonságok: 




Alsó- és felsőtest gyakorlatokhoz
Előnyös az egészségmegőrzésre
Kétirányú működés
Az ellenállás beállítása: kézi
Ellenállás: mágneses
Összecsukható
LCD kijelzős mérőegység
Tápellátás: 1 db LR 44 gombelem (a csomag tartalmazza)
Max. felhasználói súly: 100 kg
Méretek: 32,5×40×16 cm
Súly: 2,4 kg


A csomag tartalma:



1 db lábtornagép
1 db LR 44 gombelem




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Mini szobakerékpár, fitness lábpedál, lábtornagép digitális kijelzővel, összecsukható" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP