Betöltés...

Booster T masszázspisztoly

Ár: 45.990 Ft

Booster T masszázspisztolyA Booster T masszázspisztoly a kivételes teljesítmény és kényelmes fogású kialakítás megtestesülése. Ez az innovatív masszázspisztoly egyesíti a technológiát és a kiváló tervezést, hogy segítsen elérni az optimális relaxációt és izomregenerációt.
A Booster T masszázspisztoly teljes mértékben testreszabható sebessége révén, amely 1300-3300 fordulat/perc között állítható öt különböző szinten. Ez lehetővé teszi Önnek, hogy pontosan az Ön igényeinek megfelelő intenzitással élvezze a masszázst.
A kiváló minőségű 18V-os akkumulátornak köszönhetően a masszázspisztoly hosszú üzemidőt biztosít, akár 3.5-6 órán át. A 2500mAh kapacitású akkumulátorral ellátott eszköz ideális társ lesz otthoni vagy professzionális használatra egyaránt.
A 120W-os kefe nélküli motor kiváló teljesítményt nyújt, amelynek maximális nyomástűrő képessége 8KG. Ez a robosztus motor kombinálva a 12mm-es amplitúdóval lehetővé teszi a mély és hatékony masszázst, amely az izomfeszültség és fájdalom gyors enyhítését eredményezi.
A Booster T masszázspisztoly további előnyei közé tartozik az alacsony zajszint, mindössze 55dB, ami csendes és nyugodt környezetet biztosít a masszázs közben. A csendes, mégis erőteljes működést a japán alkatrészekből álló belső szerkezet biztosítja.
Az eszközhöz egy praktikus tok és hat különböző masszázshatófej tartozik, amelyek lehetővé teszik az egyéni igények szerinti masszázst.
Specifikáció:

Méretek:2 40*155*60mm
Nettó tömeg: 1200g
Állítható sebesség:1300-3300RPM
Akkumulátor kapacitás: 2500mAh (18V/DC)
Motor: 48mm / 120W Nyomásellenállás: 8KG
Lökéshossz: 12mm
Zajszint: 55dB
Üzemidő: 3.5-6 óra
Anyag: Műanyag
Tartozékok: Hordozó táska, 6 cserélhető fej, gyári töltő


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Booster T masszázspisztoly" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: