Betöltés...

FairyWill FW-508 Szónikus Fogkefe fejkészlettel és tokkal 2 db, Fekete-Rózsaszín

Ár: 14.190 Ft

Álmodik egészséges, káprázatosan fehér fogakról? Van valamink kifejezetten az Ön számára! A FairyWill FW508 szonikus fogkefe percenként akár 40 000 frekvenciájú rezgéseket generál, és 5 üzemmód közül választhat. Emellett intelligens, 2 perces időzítővel és hosszú élettartamú akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen feltöltéssel akár 30 napos használatot biztosít A készlet 2 darab FairyWill FW-508 fogkefét, egy tokot és cserefejeket tartalmaz. Ajándékozzon egy fogkefét szeretteinek, és kezdje mosolyogva a napot!

Élvezze a frissesség érzését hosszabb ideig
A fogkefe rezgést használ, amelynek frekvenciája akár 40 000/perc is lehet. Ez azt jelenti, hogy mindössze 2 perc alatt garantálja az alapos fogmosást! A FairyWill FW-508 intelligens időzítővel is fel van szerelve, amely emlékeztet arra, hogy 30 másodpercenként rövid szünettel változtassa a szája megmosott területét. A fogkefe 2 perc elteltével automatikusan kikapcsol. Ennyi kell ahhoz, hogy élvezze a tisztaság és a frissesség érzését!

Válassza ki kedvenc üzemmódját
A FairyWill akár 5 üzemmódot is kínál, így a működését az Ön igényeihez és preferenciáihoz igazíthatja.
A Clean üzemmód kiválóan alkalmas mindennapi használatra Van Fehér üzemmód a makacs fogkő és foltok eltávolítására, Masszázs üzemmód az íny masszírozására, és Polírozó üzemmód a frontfogak polírozására. Ha fogai érzékenyek, a Sensitive üzemmód ideális lesz az Ön számára.

A kényelem jegyében készült
FairyWill FW-508 elkísérheti Önt a kádban vagy a zuhany alatt. A fogkefét IPX7-es minősítés jellemzi, ami azt jelenti, hogy fröccsenésbiztos! Aggodalom nélkül moshatod folyó víz alatt, hogy meghosszabbítsd az élettartamát és csökkentsd a baktériumok elszaporodásának kockázatát.

További tippek
A készletben találsz csere fogkefe fejeket is. A legjobb eredmény érdekében cserélje rendszeresen a fejet.
Ne aggódjon! A fogkefe maga is emlékeztetni fogja a cserére - a fej színes sörtéi kezdenek kifakulni - ez a legjobb alkalom egy új fogkefefej használatára.

Hatékony teljesítmény
A fogkefe tartós akkumulátort használ, amelynek egyetlen feltöltése akár 30 napos működést biztosít. A fogkefe energiájának feltöltéséhez körülbelül 4 óra szükséges. A termék 110-240 voltos feszültségtartományt támogat, ami azt jelenti, hogy nem csak hagyományos hálózati töltőhöz, hanem például powerbankhoz vagy laptophoz is könnyedén csatlakoztathatja.

Specifikáció:
- Gyártó: FairyWill
- Modell: FW508
- Szín: Rózsaszín és fekete
- Rezgési frekvencia: Akár 40,000 percenként
- Vízálló: IPX7
- Működési idő: Akár 30 nap
- Töltési idő: kb. 4 óra
- Feszültségtartomány: 110-240 V

A csomag tartalma:
- 2 db Szónikus fogkefe
- 8 db cserélhető fej
- 2 db USB töltő kábel
- 2 db tok
- Használati útmutató

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "FairyWill FW-508 Szónikus Fogkefe fejkészlettel és tokkal 2 db, Fekete-Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: