Betöltés...

Oral-b vitality d100 white elektromos fogkefe (sensi ultrathin fejjel) 10PO010233

Ár: 14.799 Ft

Oral-B Vitality 100 Sensi UltraThin Elektromos Fogkefe


 


 


Az Oral-B Vitality tölthető elektromos fogkefe klinikailag igazoltan hatékonyabb tisztítást végez, mint az Oral-B manuális fogkefék. A markolatba épített időmérő segít a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartásában. Mindezt az Oral-B, a fogorvosok által világszerte használt #1 fogkefemárka kínálja Önnek.


 


 


Fénypontok


 




A mindennapos fogmosás elengedhetetlen tartozéka







Több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék







30 másodpercenként rezgéssel figyelmeztet arra, hogy áttérhetünk a szájüreg egy újabb területének tisztításár







A doboz tartalma: 1 db fogkefemarkolat, 1 db fogkefefej





 


 





 


 











Az Oral-B különleges kerek feje minden egyes fogat körbeölelve tisztít, valamint a kimagaslóan hatékony tisztítás érdekében a rezgő-forgó mozgást végző 2D technológia még több lepedék* eltávolítására képes.


 


*az Oral-B manuális fogkefékhez képest.


 


 



Az Oral-B elektromos fogkeféket fogorvosok bevonásával tervezték, mindemellett a márka világszerte a fogorvosok első számú ajánlása között szerepel.Fedezze fel a szájápolás újabb dimenzióját az Oral-B-vel!


 


*A P&G által 2014-ben, a világ különböző pontjain praktizáló fogorvosok reprezentatív mintacsoportjának bevonásával, rendszeresen végzett felmérések alapján.


 


 



A beépített időmérő segít a fogorvosok által javasolt 2 perces fogmosási idő betartásában, illetve 30 másodpercenként jelzi, hogy áttérhetünk a szájüreg egy újabb területének tisztítására.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Oral-b vitality d100 white elektromos fogkefe (sensi ultrathin fejjel) 10PO010233" című hirdetést látja. (fent)