Betöltés...

PHILIPS SONICARE 3100 SOROZATÚ SONIC elektromos fogkefe (HX3671/14)

Ár: 14.900 Ft

A 3100-as sorozat az egyedülálló technológiánkkal erőteljes, de gyengéd tisztítást biztosít. A beépített nyomásérzékelő védi fogait és ínyét. Mindig tudja, mikor kell cserélni a kefefejeket a kefefejcsere emlékeztetővel, a tényleges használat alapján. Optimalizálja fogmosását a SmarTimer és a QuadPacer segítségével. A 3100-as sorozat az egyedülálló technológiánkkal erőteljes, de gyengéd tisztítást biztosít. A beépített nyomásérzékelő védi fogait és ínyét. Mindig tudja, mikor kell cserélni a kefefejeket a kefefejcsere emlékeztetővel, a tényleges használat alapján. Optimalizálja fogmosását a SmarTimer és a QuadPacer segítségével.

Akár háromszor több lepedéket távolít el – A fejlett Sonic technológiával rendelkező Sonicare elektromos fogkefe klinikailag bizonyítottan akár háromszor jobban eltávolítja a lepedéket, mint a kézi fogkefe. Eltávolítja a lepedéket a fogakról és az ínyvonal mentén, anélkül, hogy durva lenne, miközben védi az ínyt.

Védje meg ínyét – A beépített nyomásérzékelő automatikusan érzékeli az Ön által kifejtett nyomást, figyelmezteti Önt, és automatikusan csökkenti a fogkefe rezgését, így védi az ínyét. A fogkefe lüktető hangot ad, emlékeztetve arra, hogy enyhítse a nyomást.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "PHILIPS SONICARE 3100 SOROZATÚ SONIC elektromos fogkefe (HX3671/14)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: