Betöltés...

SKG H5-E Hőterápiás Masszázsöv

Ár: 53.500 Ft

Nyak és váll masszírozó melegítő borogatással
Az SKG H5-E masszírozó átfogó támogatást nyújt azoknak, akik a nyak körüli izomfeszüléstől szenvednek.
A stimuláló fizikai masszázs és a melegítő borogatás terápiás erejének egyedülálló kombinációjának köszönhetően azonnali ellazulást érezhet.
Napi néhány perc elegendő a felső gerinc fájdalmának enyhítésére és a feszült izmok ellazítására.

Az Ön magánmasszőrje
Az SKG H5-E nyakmasszírozó egy pótolhatatlan eszköz azok számára, akik ellazulni szeretnének és fellazítják a feszült izmokat.
Ha fájdalmat érez a gerinc felső részén, rossz a testtartása vagy mozgásszegény életmódot folytat, az innovatív masszírozót az Ön számára készítettük el.
Terápiás elektrostimuláció 4 acél TVC masszázsfejjel és 2 fordított V betű formájában elhelyezett fejjel javítja a vérkeringést és csökkenti a bosszantó fájdalmat és feszültséget a nyakban.
A 3 különböző masszázstechnika közül választható lehetőség azt jelenti, hogy mindenki megtalálja az egyéni igényeinek tökéletesen megfelelő megoldást.
A masszírozó eléri a testben gyökerező feszültségeket, és felszabadítja az energiablokkokat.
Függetlenül attól, hogy feszültek-e az izmai egy hosszú, kényelmetlen helyzetben eltöltött utazás után, vagy egy intenzív edzés után enyhülésre van szüksége, az SKG H5-E masszírozó ellazulást biztosít a nyak területén.

Pihenés és megkönnyebbülés, függetlenül a betegség forrásától
Az SKG H5-E masszírozó tökéletes megoldás azoknak, akik szeretnének ellazulni és fellazítani a feszült izmokat egy intenzív edzés vagy több órás autós utazás után.
Néha, ha túl sokáig dönti a fejét egy laptop vagy mobiltelefon képernyője felé, az is kellemetlen érzést okozhat a nyaki gerincben.
Ezen a területen gyakran felhalmozódik a stressz, amit izomfeszülésnek és -merevségnek érezünk.
Az innovatív masszírozó megszünteti a fájdalmat és a feszültséget, javítja a vérkeringést és meghozza a kívánt ellazulást.
A masszázsmódok kiválasztásának számos lehetősége azt jelenti, hogy mindenki egyéni igényeihez igazíthatja a készüléket.

A melegítő borogatás ereje
A feszült nyaki izmok zavarják napi működését és korlátozzák mozgási szabadságát?
Vagy talán egy pillanatnyi kikapcsolódásra van szüksége csak saját magának?
A terápiás meleg borogatás kényelmes ellazulást biztosít, tehermentesíti az izmokat és javítja a keringést.
A melegítő borogatással kombinált masszázs azonnali és hosszan tartó hatást ad, amelyet az első kezelés után érezni fog.
A nagy, 4800 mm2-es fűtőfelület megkönnyebbülést hoz a nyak- és tarkóizmokon, a 2 fűtési mód pedig lehetővé teszi a hőmérséklet egyéni igényeinek megfelelő beállítását.
A meleg borogatással végzett testterápia javítja a keringést, ellazítja az izomfeszültséget és oldja a stresszt.
Az SKG H5-E masszírozó lehetővé teszi a nyak és a nyakrész felmelegítését, ami enyhíti a fájdalmat és a feszültséget a test ezen területén.

Minden részletre odafigyelve tervezték
Az SKG H5-E masszírozó innovatív kialakítása a test anatómiai felépítésének 3D-s modelljén alapul.
A készülék pontosan alkalmazkodik a nyakhoz és a nyak területéhez.
A többlépcsős intenzitás-konfiguráció a fizikai masszázsmódok egyikének kiválasztásával kombinálva lehetővé teszi, hogy a stimulációt az egyéni igényeihez igazítsa.

Kivételes használati kényelem
A modern kialakítás stílusos megjelenést biztosít, a masszírozó bőrbarát anyaga pedig tovább növeli a használat kényelmét.
A masszírozót borító anyag könnyen eltávolítható és mosógépben mosható, éppen ezért nagyon kényelmes és higiénikus megoldás.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SKG H5-E Hőterápiás Masszázsöv" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: