Betöltés...

Nedves és száraz masszázskefe

Ár: 2.190 Ft




A száraz testmosás a hámlasztó masszázs bevált módszere. A testmosás során eltávolíthatjuk az elhalt hámsejteket a bőrfelületről. A hagyományos peelingtől eltérően a testmosás száraz.
A cél az, hogy a lehető legtöbb elhalt, száraz sejtet távolítsuk el anélkül, hogy túlzottan irritálnánk vagy károsítanánk a bőrt.
Ahhoz, hogy a kezelés eredményes legyen, speciális, természetes sörtéjű kefére van szükségünk. A masszázstechnika legyen energikus, ugyanakkor gyengéd és ne irritálja a bőrt.
A masszázs során minden mozdulatot általában a szív felé kell végrehajtani, és minden területen többször meg kell ismételni.
A száraz testmosás után némi bőrpírra kell számítani, de ennek oka a fokozott vérkeringés, nem pedig a bőrirritáció.





Hogyan végezzünk száraz testmosást otthon? Íme néhány lépés és pont, amelyet szem előtt kell tartani:





Először is vegye le a ruháit, és győződjön meg róla, hogy a bőre teljesen száraz legyen (néhány ember szeretne egy kis olajat kenni a keféjükre).
Kövesse nyomon keringési rendszerét a kefével. A talpától kezdve lépjen felfelé szakaszonként, amíg meg nem masszírozza az egész lábát, egészen a háta részéig.
Ezután radírozza le a karjait, a kezeitől a szíve felé is. Legyen különösen óvatos, amikor a karja alatti bőrt és a nyirokcsomókkal rendelkező területeket keféli.
A hasat hosszú, felfelé irányuló mozdulatokkal a szív felé, vagy körkörös mozdulatokkal fésülhetjük.
A nyak és a dekoltázs esetében kezdje az állkapocs vonalától és haladjon lefelé. Legyen még gyengédebb ezeken a területeken.
Ismételje az egyes területeket 2-10 alkalommal. A nyomásnak elég erősnek és energikusnak kell lennie, a mozdulatok pedig hosszúak, folyékonyak és ritmikusak. Rövidebb és gyorsabb mozdulatok használhatók kisebb területeken, például kanyarokban és ízületekben.
A test száraz masszírozása után mosson le mindent a zuhany alatt. Ne használjon többé peelinget és egyéb irritáló kozmetikumokat.
Zuhanyzás után alaposan kenje be testét olajjal vagy balzsammal.







A száraz testmosás folyamata megismételhető, ahányszor testünk engedi. A masszázs gyakoriságát egyénileg kell kiválasztani. Vannak, akik naponta szárazon moshatnak, míg az érzékenyebb bőrűeknek ragaszkodniuk kell hetente egyszer-kétszer.
Ezt a módszert soha nem szabad sebekre, napégésre, kiütésekre, ekcémára, pikkelysömörre vagy irritált bőrre alkalmazni.



TULAJDONSÁGOK:





Anyaga: fa, természetes sörték
Teljes testmasszázshoz
Szín: barna






MÉRETEK:


Kefe hossza: 42 cm
Kefe magassága: 7 cm






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.09.13
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Nedves és száraz masszázskefe" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: