Betöltés...

Folyékony szappan pumpás 500 ml illatmentes WELL2you

Ár: 1.229 Ft

A WELL2you folyékony szappan nemcsak tisztítja, de gyengéden ápolja is a bőrt minden kézmosás során. A folyékony szappan minden bőrtípus számára tökéletes, de különösen ajánlott száraz bőrűeknek, mivel teljesen SLES mentes. Próbálja ki és meglátja, hogy ez a színezékmentes folyékony szappan milyen friss érzést hagy majd a kezén, anélkül, hogy aggódnia kellene az irritáló összetevők miatt.

SLES vagyis sodium laureth sulfate segít eltávolítani a zsíros szennyeződéseket a bőrről. Emiatt ki is szárítja azt, ami egy érzékenybőrrel rendelkező személy számára bőrirritációt okozhat. Számukra a legjobb választás egy SLES mentes termék, amilyen a WELL2YOU folyékony szappan is.

Felhasználási javaslat: Vizezze be, majd vigyen fel egy adag folyékony szappant a kezére. Dörzsölje alaposan, majd öblítse le.

Kiszerelés: 

500 ml / flakon

10 db / karton

1000 db / raklap

 

Folyékony szappan SLES és allergén illatmentes 500 ml WELL2YOU alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

 

Katalóguskód: 57146



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.13
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Folyékony szappan pumpás 500 ml illatmentes WELL2you" című hirdetést látja. (fent)