Betöltés...

MEDICUBE Super CICA Arctonik 210ml

Ár: 11.535 Ft



Nyugtassa meg az irritált arcbőrt a Cica arctonikkal! A 7 Cica összetevő segít megnyugtatni, hidratálni és kiegyensúlyozott és egészséges megjelenésű bőrt biztosítani. Ultrakönnyű textúra az azonnali hidratálásért, gyors felszívódás mellett, és nem ragad. Vegán. Alkoholmentes, illatanyagmentes tonik. 7 Cica összetevő: 1. Asiaticoside
2. Medecassoside
3. Centella Asiatica Leaf kivonat
4. Asiatic Acid
5. Centella Asiatica kivonat
6. Madecassic Acid
7. Centella Asiatica Root kivonat
A tonikban található ektoin Németországból származik, és 30 év intenzív kutatás után találták rá a Bitoppal közösen.
A szélsőséges környezetben, például sivatagokban és sós tavakban túlélő mikroorganizmusokban található természetes összetevőkként rendkívül hatékonyak a bőr nedvességellátásában. Gyártási hely: Koreai Köztársaság
Nettó tömeg: 210ml
Összetevők: Water(Aqua) Methylpropanediol 1,2-Hexanediol Saccharide Hydrolysate Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Extract Glycereth-25 PCA Isostearate Gluconolactone Ethylhexylglycerin Glycerin Hydroxyethylcellulose Dipotassium Glycyrrhizate Allantoin Disodium EDTA Dipropylene Glycol Polyglyceryl-10 Oleate Panthenol Butylene Glycol Centella Asiatica Root Extract Centella Asiatica Leaf Extract Centella Asiatica Extract Pentylene Glycol Madecassoside Propanediol Salvia Hispanica Seed Extract Houttuynia Cordata Extract Asiatic Acid Madecassic Acid Asiaticoside Ectoin Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés arctonikot öntsön ki a tenyerébe és és az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be a bőrébe. Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor többször ismételje meg ezt a lépést.
Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés arctonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát.
Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át arctonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az arctonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot.
Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés hidratáló arctonikot egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az arctonikkal.
Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: sminkeltávolítás. 2.lépés: arctisztítás).





















Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MEDICUBE Super CICA Arctonik 210ml" című hirdetést látja. (fent)