Betöltés...

ROUND LAB Birch Juice Arckrém 80ml

Ár: 13.918 Ft



Hidratáló krém nyírfakivonattal és vitamin-hialuronsavval.

Inje egy falu, amely több mint 20 hegynek ad otthont, amelyek több mint 800 méteres tengerszint feletti magasságba emelkednek. A hegyvidéki falu teljes területének több mint 90%-a erdőkből és mezőkből áll, ahol ezüst nyírfák nőnek.

Ez a hidratáló krém az Inje ezüst nyírfa nedvének minden előnyét tartalmazza, és a frissítő szellő hűvös és friss energiáját kínálja.

48 órán át tartó hidratálás.



A nyírnedvben található aminosavak, ásványi anyagok és vitaminok mély hidratálást biztosítanak, amely a bőr hosszú ideig nem szárad ki.

Újraépíti a bőr természetes védőgátját, és felgyorsítja a károsodás vagy gyulladás jeleit mutató bőr gyógyulását.

Növelje a bőr feszességét az új kollagén növekedésének serkentésével, hogy ellensúlyozza a finom vonalakat, ráncokat és a bőr megereszkedését.



Könnyű textúrájú krém, érzékeny bőrre és pattanásos bőrre is megfelelő.



Fő összetevők

Glicerin Betula Platyphylla Japonica Juice (10 000 ppm), butilénglikol, pantenol, nátrium-hialuronsav, gliceril-glükozid a hidratálásért.

Aloe Barbadensis virág kivonat, dikálium-glicirrizát a bőr nyugtatására.

Hialuronsav, aszkorbinsav a bőr nedvességtartalmának rögzítésére.



Gyártási hely: Koreai Köztársaság

Nettó tömeg: 80ml

Összetevők: Water, Glycerin, Isononyl Isononanoate, Isododecane, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Polydecene, Betula Platyphylla Japonica Juice(10,000ppm), Jojoba Esters, Panthenol, Glyceryl Glucoside, Acacia Senegal Gum, Hydrolyzed Hibiscus Esculentus Extract, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Lupinus Albus Seed Extract, Moringa Oleifera Seed Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Melia Azadirachta Flower Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Aloe Barbadensis Flower Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Corallina Officinalis Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Ascorbic Acid, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Ethylhexylglycerin, Agar, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl Caprylate, Butylene Glycol, Disodium EDTA



Hogyan kell használni: Mossa meg az arcát és tonizálja. Egy kevés krémet osszon el az arcán és az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be a krémet az arcbőrébe.








Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ROUND LAB Birch Juice Arckrém 80ml" című hirdetést látja. (fent)