Betöltés...

TARTÁSJAVÍTÓ OKOS HEVEDER

Ár: 7.990 Ft

Az okos tartáskorrigáló heveder egy forradalmian új megoldás a helyes testtartás és a hátproblémák kezelésére. Ez a kiváló minőségű heveder kifejezetten azoknak készült, akik szeretnének javítani a testtartásukon, enyhíteni a hátfájdalmukat és erősíteni a hátizmaikat.


Az okos tartáskorrigáló heveder ergonomikus kialakítású, hogy tökéletesen illeszkedjen a testhez anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna. Tartós és rugalmas anyagokból készült, amelyek biztosítják a megfelelő tartást és kényelmet hosszú távon is.



Az okos tartásjavító heveder segít optimális szögben tartani a vállakat. Hanggal jelez ha a vállak rossz tartát vesznek fel.


A digitális funkcionalitás az, ami igazán kiemeli ezt a tartáskorrigáló hevedert a versenytársai közül. Beépített szenzorok és intelligens algoritmusok segítségével rögzíti a helyes testtartást és erre a rögzített optimum ponto próbálja rögzíteni a testtartás.A heveder fokozatosan megtanítja a helyes testtartásra viselőjét és hosszú távon segít fenntartani azt.


A heveder könnyen használható és állítható. Az állítható kialakítás lehetővé teszi a heveder testreszabását a viselő kényelme és a legjobb eredmény érdekében.


Az tartáskorrigáló vállpánt előnyei nemcsak a testtartás javítására és a hátfájdalom enyhítésére korlátozódnak. Hosszú távon rendszeres használatával erősíti a hátizmokat és a gerincoszlopot, ami elősegíti az egészséges testtartás megőrzését még akkor is, amikor nem viseljük a hevedert.


Tulajdonságok:



Kiváló minőségű, tartós és rugalmas anyagokból készült
Ergonomikus kialakítás az optimális kényelemért
Beépített szenzorok és intelligens algoritmusok az optimális tartásért
Állítható pántok a testreszabott illeszkedésért
Egyszerű használat és könnyű beállítás
Hátizmok erősítése


Tartásjavító vállpánt használati útmutató



Állítsd be a megfelelő pánt hosszúságot.
Egyenesedj ki, emeld fel a fejed, húzd hátra a vállaid. Az egészséges testtartást ha elérted, kapcsold be a digitális egységet.
Tartsd az optimális testtartást, míg háromszor nem rezeg az egység.
Az okosegység ebben a pillanatban rögzítette a helyes testtartást.
Ha 25 fokosnál nagyobb eltérést érzékel az optimális testtartástól akkor rezgéssel figyelmeztet. llyenkor emeld meg a mellkasod és húzd hátrébb a vállaidat. A pántok az okosegység nélkül is javítják a testtartást, az okosegység csak az egészségtelen testtartásokra figyelmeztet.


Kiknek javasolt a tartásjavító heveder használata?


A tartásjavító heveder segíthet javítani a testtartást. Ez a típus rugalmas anyagból készült, és a vállak és a hát támogatására szolgál. A tartásjavító heveder fokozottan ajánlott az alábbi személyeknek:



Akik helytelen testtartással küzdenek. A helytelen testtartás számos egészségügyi problémához vezethet, beleértve a hátfájást, a fejfájást és a nyakfájást. A tartásjavító hevederek segíthetnek javítani a testtartást, és enyhíteni ezeket a tüneteket.
Akik ülőmunkát végeznek. Az ülőmunka egyik fő problémája, hogy a helytelen testtartáshoz vezethet. A tartásjavító hevederek segíthetnek megelőzni a helytelen testtartást, és enyhíteni a hátfájást, a fejfájást és a nyakfájást.
Akik sportolnak. A sportolás során a testtartás fontos szerepet játszik. A tartásjavító hevederek segíthetnek javítani a testtartást, és enyhíteni a sportolás során fellépő fájdalmakat.


Fontos azonban megjegyezni, hogy a tartásjavító hevederek nem helyettesítik a szakorvosi ellátást. Ha bármilyen súlyos egészségügyi problémád van, fordulj orvoshoz, mielőtt tartásjavító hevedert használnál.


Íme néhány tipp a tartásjavító heveder biztonságos és hatékony használatához:



Válassz egy olyan tartásjavító hevedert, amely a te méretedhez és alakodhoz illeszkedik.
Ne használd a tartásjavító hevedert túl sokáig egyhuzamban.
Ha bármilyen kellemetlenséget tapasztalsz, hagyd abba a használatot.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.06
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "TARTÁSJAVÍTÓ OKOS HEVEDER" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: