Betöltés...

Tiross hajvasaló TS1326

Ár: 8.680 Ft

Tiross hajvasaló TS1326
A Tiross Hajvasaló egy kiváló minőségű eszköz, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan alakítsd ki a kívánt frizurádat. Korszerű tervezése és kifinomult technológiája révén ez a hajvasaló segít abban, hogy mindennapokban gondoskodj a tökéletes hajról.
Főbb jellemzők:
Kerámia bevonatú lemezek: A hajvasaló kerámia bevonatú lemezekkel rendelkezik, amelyek simák és kíméletesek a hajhoz, minimalizálva a hajkárosodás lehetőségét. Ezenkívül egyenletes hőeloszlást biztosítanak a hatékonyabb és gyorsabb hajformázáshoz.
Állítható hőmérséklet: 150-230°C. A hőmérséklet állítási lehetőség segítségével személyre szabhatod a hajvasaló hőmérsékletét, így alkalmazkodva a különböző hajtípusokhoz és az elérni kívánt stílushoz.
Gyors felmelegedés: Az eszköz gyorsan felmelegszik, így nincs hosszú várakozási idő a használat előtt. Gyorsan készen áll a hajformázásra, és időt takaríthatsz meg reggelente.
360 fokban forgó vezeték: A 360 fokban forgó vezeték lehetővé teszi a szabad mozgást és könnyű használatot anélkül, hogy a kábel összegubancolódna vagy korlátozná a mozgásteredet.
Ergonomikus kialakítás: Az ergonomikus fogantyú kényelmes fogást biztosít, és a könnyű kezelhetőséget segíti elő a haj formázása során.
Automatikus kikapcsolás: A biztonságot szem előtt tartva a hajvasaló általában rendelkezik automatikus kikapcsolási funkcióval, ami akkor lép életbe, ha egy ideig nincs használatban.
A Tiross Hajvasalóval könnyedén és gyorsan varázsolhatsz sima és szép frizurát otthon. A korszerű technológia és a praktikus funkciók kombinációja teszi ezt az eszközt ideális választássá mindennapi hajformázáshoz.
Műszaki adatok:

100-240V, 50-60Hz, 45W
Digitális LED kijelző
Állítható hőmérséklet 150-230°C
Kerámia és turmalin bevonatú lemezek 25x120mm
360°-ban elforgatható tápkábel
Zárható fogantyú a tároláshoz
60 perces automatikus kikapcsolás


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Tiross hajvasaló TS1326" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: