Betöltés...

Zöld citromos mosogatógél kézi mosogatáshoz pumpás adagolóval 1000 ml

Ár: 2.190 Ft

Zöld citromos mosogatógél kézi mosogatáshoz pumpás adagolóval 1000 ml
A Sanitec Neopol Lemon egy friss zöld citrom illatú mosogatógél, amelyet kifejezetten kézi mosogatáshoz terveztek. A pumpás adagolójának köszönhetően könnyen és kényelmesen adagolhatod a mosogatógélt, és élvezheted a frissítő zöld citrom illatát az elvégzett munka után.Főbb Jellemzők:
Zöld citrom illat: A Neopol Lemon friss zöld citrom illatával kellemessé teszi a mosogatást.
1000 ml kényelmes kiszerelés: Elég nagy kiszerelés a rendszeres használathoz, hosszú ideig tartó frissességet biztosítva.
Kézi mosogatáshoz tervezve: Kifejezetten a kézi mosogatáshoz készült, hatékonyan távolítja el a zsírt és ételmaradékokat.
Pumpás adagolóval: A praktikus pumpás adagoló egyszerű és tiszta adagolást tesz lehetővé, minimalizálva a hulladékot.
Hatékony tisztítás: Az erőteljes összetétel gyorsan reagál, segítve a hatékony zsíroldást és tisztítást.
Könnyű használat: Az ergonomikus kialakítású pumpás adagoló és a könnyű palack egyszerű és kényelmes alkalmazást biztosít.
Használati utasítás:
Nyomj le néhány adag mosogatógélt a pumpás adagolóból a szivacsra vagy a mosogatókefére.Habosítsd fel a vízzel.Mosogasd el az edényeket és evőeszközöket.Öblítsd le alaposan vízzel.
A Sanitec Neopol Lemon segítségével élvezetes és hatékony lesz a mosogatás, miközben friss citrom illattal látja el a konyhádat. Válaszd a Neopol Lemon-t a zöld citromos frissességért a mosogatás során!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Zöld citromos mosogatógél kézi mosogatáshoz pumpás adagolóval 1000 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: