Betöltés...

Inox tisztító Super Pure 5L

Ár: 13.560 Ft

Inox tisztító Super Pure 5L
Fedezze fel a Super Pure Inox Tisztító 5 literes kivitelét, amely a rozsdamentes acél felületek ragyogó tisztaságát és hosszantartó védelmét kínálja otthonában és munkahelyén. Ez a különleges formula a legmagasabb minőségű összetevőkből áll, hogy biztosítsa a hatékony tisztítást és az acél felületek kiváló állapotban tartását.
Főbb jellemzők:
Erőteljes Tisztítás: A Super Pure Inox Tisztító egy erőteljes formula, amely hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, zsírokat és ujjlenyomatokat az inox felületekről. Így az Ön konyhai és háztartási eszközei mindig tiszták és csillogók lesznek.
Hosszantartó Védelem: A termék kialakítása nem csupán a tisztítást célozza meg, hanem egyúttal védelmet is nyújt az inox felületek számára. Képes létrehozni egy vékony védőréteget, amely segít megelőzni a korróziót és egyéb káros hatásokat.
Könnyű Használat: A Super Pure Inox Tisztító kiválóan alkalmas mindennapi használatra. Egyszerűen permetezze fel a tisztítandó felületre, majd törölje le egy száraz, puha ronggyal. Nincs szükség öblítésre, és a gyors száradásnak köszönhetően azonnal élvezheti az eredményt.
Univerzális Felhasználás: Használhatja a Super Pure Inox Tisztítót konyhai berendezéseken, sütőkön, mosogatókon, hűtőszekrényeken, és számos egyéb inox felületen. Kiemelkedő teljesítménye révén ideális választás otthoni és ipari környezetekben egyaránt.
Környezetbarát Összetevők: A termék összetevői környezetbarátak, így nem csak hatékony, de az Ön és környezete egészségét is tiszteletben tartja.
Fedezze fel a Super Pure Inox Tisztító erejét, és tegye otthonát vagy munkahelyét ragyogóvá és higiénikussá minden nap!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Inox tisztító Super Pure 5L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: