Betöltés...

Lefolyó karbantartó Super Pure 5L

Ár: 7.920 Ft

Lefolyó karbantartó Super Pure 5L
Super Pure Lefolyó Karbantartó 5L - Hatékony és Megelőző Tisztítás a Lefolyók Számára
A Super Pure Lefolyó Karbantartó 5L egy hatékony tisztítószer, kifejezetten tervezve a lefolyók és csatornarendszerek tisztaságának és működésének megőrzésére. Az 5 literes kiszerelés gazdaságos és kényelmes választás az otthonok számára.
Főbb Jellemzők:

Zsír- és Szennyeződésoldás: A lefolyó karbantartó hatékonyan oldja a makacs zsírokat, élelmiszermaradékokat és egyéb szennyeződéseket, hozzájárulva a lefolyók zavartalan működéséhez.
Megelőző Hatás: A rendszeres használatával megelőzhetők a dugulások és kellemetlen szagok, hozzájárulva a lefolyórendszer hosszabb élettartamához.
Könnyen Használható: Az egyszerű alkalmazásnak köszönhetően könnyen használható a lefolyó karbantartó, csökkentve a karbantartási időt és energiát.
Gazdaságos Kiszerelés: Az 5 literes kiszerelés gazdaságos megoldás, amely hosszú távú használatot tesz lehetővé a rendszeres karbantartás során.
Univerzális Használat: Alkalmas mindenféle lefolyórendszerhez és csatornához, beleértve a fürdőszobai lefolyókat, mosogatókat és zuhanyzókat.
Tartsd tisztán és hatékonyan lefolyóidat a Super Pure Lefolyó Karbantartó segítségével, és élvezd a zavartalan működést és a friss környezetet otthonodban!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Lefolyó karbantartó Super Pure 5L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: