Betöltés...

Légfrissítő argánolaj illattal 750 ml - Sanitec Deo Fresh Argan 1893-S

Ár: 2.630 Ft

Légfrissítő argánolaj illattal 750 ml - Sanitec Deo Fresh Argan 1893-S
A Sanitec Deo Fresh Argan egy luxus légfrissítő, mely az argánolaj különleges illatával teszi otthonodat kellemessé és exkluzívvá. Az innovatív formula nemcsak kellemes illatot biztosít, hanem hatékonyan szagtalanítja a levegőt, hosszan tartó frissességet teremtve.Főbb jellemzők:
Argánolaj illat: Az argánolaj illata luxus és kifinomult érzést kölcsönöz otthonodnak, hozzájárulva az exkluzív légkörhöz.
Hatékony szageltávolítás: Az innovatív formula hatékonyan semlegesíti és eltávolítja a kellemetlen szagokat, friss és tiszta levegőt teremtve.
750 ml kényelmes kiszerelés: Elég nagy kiszerelés a rendszeres használathoz, hosszan tartó frissességet biztosítva.
Könnyű használat: Az ergonomikus kialakítású palack és permetezőfej egyszerű és kényelmes alkalmazást biztosít.
Különböző terekhez: Használható különböző helyiségekben, beleértve a hálószobát, fürdőszobát, nappalit és egyéb tereket.
Használati utasítás:
Rázd fel a Deo Fresh Argan palackot.Permetezz néhány szórást a levegőbe vagy közvetlenül a szőnyegre, textilekre.Használd a légfrissítőt szükség szerint, hogy kellemes és friss illatot teremts otthonodban.
A Sanitec Deo Fresh Argan légfrissítővel egyszerűen és gyorsan frissítheted fel otthonodat, az argánolaj luxus illatával. Válaszd a Deo Fresh Argan-t a hosszan tartó és exkluzív légkörért!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Légfrissítő argánolaj illattal 750 ml - Sanitec Deo Fresh Argan 1893-S" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Deo