Betöltés...

Konyhai zsíroldó 5L - Super Pure Brill

Ár: 7.920 Ft

Konyhai zsíroldó 5L - Super Pure Brill
Super Pure Brill Konyhai Zsíroldó 5L - A Ragyogó Tisztaság Megtestesítője!
A Super Pure Brill Konyhai Zsíroldó eltünteti a konyhai zsírokat és szennyeződéseket, biztosítva a kifogástalan tisztaságot otthonod legforgalmasabb területén. Az 5 literes kiszerelés gazdaságos és hatékony megoldás a hosszú távú tisztasághoz.
Főbb Jellemzők:

Erőteljes Zsírtalanítás: A Super Pure Brill Zsíroldó hatékonyan távolítja el a makacs zsírokat, ételmaradékokat és egyéb konyhai szennyeződéseket, gyorsan visszahozva a felületek ragyogó tisztaságát.
Gyors Hatás: A speciális formulának köszönhetően a tisztítószer gyorsan reagál és oldja fel a makacs szennyeződéseket, minimalizálva a tisztításhoz szükséges időt.
Gazdaságos Kiszerelés: Az 5 literes kiszerelés gazdaságos megoldás, amely hosszú ideig elegendő a rendszeres használat során.
Univerzális Használat: Alkalmas mindenféle konyhai felület tisztítására, beleértve a csempét, munkalapot, sütőt és egyéb konyhai berendezéseket.
Tedd kényelmessé a konyhai takarítást a Super Pure Brill Konyhai Zsíroldóval, és élvezd a tiszta és üde környezet varázsát minden nap!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Konyhai zsíroldó 5L - Super Pure Brill" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: