Betöltés...

Bőr vagy műbőr tisztító, frissítő spray 500 ml - Sanitec S4 Leather

Ár: 2.920 Ft

Bőr vagy műbőr tisztító, frissítő spray 500 ml - Sanitec S4 LeatherA Sanitec S4 Leather egy kiváló minőségű tisztító és frissítő spray, melyet kifejezetten bőr és műbőr felületekhez terveztek. Ez a speciális formula nemcsak hatékonyan tisztítja meg a felületeket, hanem friss illatot is hagy maga után, miközben óvja és revitalizálja a bőrt.
Főbb Jellemzők:
Bőr és műbőr tisztítás: Kifejezetten kialakítva a bőr és műbőr felületek hatékony tisztításához.
500 ml kényelmes kiszerelés: Elég nagy kiszerelés a rendszeres használathoz, miközben könnyen kezelhető.
Védelmi réteg kialakítása: Az összetétel védelmi réteget képez, segítve megőrizni a bőr és műbőr eredeti állapotát.
Gyors és hatékony tisztítás: Az erőteljes összetétel révén gyorsan és hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és foltokat.
Könnyű használat: Az ergonomikus spraykialakítás egyszerű és kényelmes alkalmazást biztosít.
Használati utasítás:
Rázd fel jól a palackot.Permetezd a S4 Leather-t közvetlenül a bőr vagy műbőr felületre.Használj egy puha ruhát vagy szivacsot az egyenletes eloszláshoz és tisztításhoz.Dörzsöld át a felületet, koncentrálva a szennyeződésekre.Hagyd, hogy megszáradjon.
A Sanitec S4 Leather segítségével könnyedén és hatékonyan frissítheted és tisztíthatod bőr és műbőr felületeidet. Válaszd a S4 Leather-t a friss és ápolt bőrélményért!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Bőr vagy műbőr tisztító, frissítő spray 500 ml - Sanitec S4 Leather" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: