Betöltés...

Indukciós kerámia főzőlap tisztító 500ml - Sanitec S5 Induction Hobs

Ár: 2.190 Ft

Indukciós kerámia főzőlap tisztító 500ml - Sanitec S5 Induction HobsA Sanitec S5 Induction Hobs egy speciálisan kifejlesztett tisztítószer indukciós és kerámia főzőlapokhoz. Ez a hatékony formula segít eltávolítani a makacs szennyeződéseket, zsírokat és égett foltokat, miközben megóvja a főzőlap felületét, és visszaadja az eredeti ragyogását.Főbb jellemzők:
Kifejezetten indukciós és kerámia főzőlapokhoz: A S5 Induction Hobs tisztítószer célzottan az indukciós és kerámia főzőlapok tisztítására lett kifejlesztve.
500 ml kényelmes kiszerelés: Elég nagy kiszerelés a rendszeres használathoz, miközben könnyen kezelhető.
Makacs foltok eltávolítása: Az erőteljes formula hatékonyan bánik el a makacs zsírokkal, égett foltokkal és szennyeződésekkel.
Felületvédelem: Kialakítása révén nemcsak tisztít, hanem védelmi réteget is biztosít a főzőlap felületének.
Gyors és hatékony tisztítás: Az innovatív összetétel gyorsan reagál, minimalizálva a tisztításhoz szükséges időt.
Könnyű használat: Az ergonomikus spraykialakítás egyszerű és kényelmes alkalmazást tesz lehetővé.
Használati Utasítás:
Rázd fel jól a palackot.Permetezd a S5 Induction Hobs-t közvetlenül a főzőlap szennyezett területeire.Használj egy puha ruhát vagy törlőkendőt az egyenletes eloszláshoz és tisztításhoz.Dörzsöld át a felületet, koncentrálva a makacsabb foltokra.Töröld szárazra egy tiszta ruhával.
A Sanitec S5 Induction Hobs segítségével egyszerűen és hatékonyan tisztíthatod meg indukciós és kerámia főzőlapodat, visszaadva az eredeti ragyogását. Válaszd a S5 Induction Hobs-ot a tiszta és higiénikus konyháért!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Indukciós kerámia főzőlap tisztító 500ml - Sanitec S5 Induction Hobs" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: