Betöltés...

Általános felülettisztító Super Pure 5L

Ár: 4.700 Ft

Általános felülettisztító Super Pure 5L
Super Pure Általános Felülettisztító - Az Univerzális Tisztaság Varázsa
Fedezd fel a tisztaság és higiénia új dimenzióját a Super Pure Általános Felülettisztítóval. Ez a kivételes tisztítószer egyedülálló formulájával gyorsan és hatékonyan tisztít mindenféle felületet, otthonod minden szegletében.
Főbb Jellemzők:

Univerzális Tisztító Erő: A Super Pure Általános Felülettisztító alkalmas konyhapultoktól és padlóktól kezdve, a bútorokig és elektronikai eszközökig mindenféle felület tisztítására.
Hatékony Szennyeződés- és Zsírtalanítás: Az erőteljes formula gyorsan és hatékonyan eltávolítja a makacs szennyeződéseket, zsírokat és egyéb szennyeződéseket, visszahozva a felületek eredeti tisztaságát.
Frissebb, Tisztább Levegő: A tisztítószert használva kellemes illat lengi be a teret, frissítve és tisztítva a levegőt, miközben a felületek is csillogóan tiszták lesznek.
Gazdaságos és Tartós Kiszerelés: Az ellenálló műanyag flakonban kapható Super Pure tisztítószer gazdaságos és tartós megoldás, hosszú távon biztosítva otthonod tisztaságát.
Legyen szó konyháról, nappaliról vagy fürdőszobáról, a Super Pure Általános Felülettisztítóval könnyedén és hatékonyan tisztíthatod meg otthonod minden részletét, hagyva magad után egy tiszta és friss nyomot. Élvezd az univerzális tisztaság varázsát a Super Pure segítségével!


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Általános felülettisztító Super Pure 5L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: