Betöltés...

Erősen savas fürdőszobai vízkőoldó 750 ml - Sanitec Ultrakal 1910-S

Ár: 2.480 Ft

Erősen savas fürdőszobai vízkőoldó 750 ml - Sanitec Ultrakal 1910-SA Sanitec Ultrakal, az erősen savas fürdőszobai vízkőoldó, a tökéletes választás a makacs vízkő és lerakódások hatékony eltávolításához. Ez a kiváló minőségű tisztítószer speciálisan tervezve lett a fürdőszobai felületek tisztítására, hogy ragyogó tisztaságot és frissességet hozzon létre.Főbb Jellemzők:
Erősen savas összetétel: Az Ultrakal erősen savas formula garantálja a hatékonyságot a vízkő és lerakódások elleni küzdelemben.
750 ml-es kényelmes kiszerelés: Elég nagy kiszerelés a hosszan tartó használathoz, miközben könnyen kezelhető.
Univerzális felhasználás: Ideális fürdőszobai felületeken, mint például csempék, mosdók, WC-k, és zuhanyzók.
Gyors és hatékony tisztítás: Az erőteljes formulája gyorsan feloldja és eltávolítja a vízkövet, és friss illatot hagy maga után.
Korróziómentes összetétel: Biztonságosan használható a fürdőszobai felületeken anélkül, hogy károsítaná azokat.
Könnyű használat: Az ergonomikus kialakítású palack és a permetezőfej egyszerű és kényelmes alkalmazást tesz lehetővé.
Használati utasítás:
Rázd fel jól a palackot.Permetezd az Ultrakal-t a vízkővel borított felületre.Hagyd hatni a tisztítószert a szükséges időtartamig.Dörzsöld le egy szivaccsal vagy kefével.Öblítsd le bő vízzel.
A Sanitec Ultrakal segítségével visszaadhatod fürdőszobád ragyogó tisztaságát, miközben hatékonyan megszabadulsz a vízkőtől és egyéb makacs lerakódásoktól. Válaszd az Ultrakal-t a fürdőszobai tisztításban, és élvezd az eredményeket!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Erősen savas fürdőszobai vízkőoldó 750 ml - Sanitec Ultrakal 1910-S" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: