Betöltés...

Aktív oxigén tartalmú előkezelő spray ruhákhoz 500 ml

Ár: 2.920 Ft

Aktív oxigén tartalmú előkezelő spray ruhákhoz 500 ml
Fedezze fel a Sanitec X1 Oxy Remover forradalmi előkezelő spray-t, amely aktív oxigén erejével garantálja ruhái frissességét és tisztaságát. Ez a 500 ml-es kiszerelésű termék kiváló minőségű összetevőkkel rendelkezik, amelyek hatékonyan távolítják el a foltokat és kellemetlen szagokat.
Fő jellemzők:
Aktív oxigén technológia: A Sanitec X1 Oxy Remover forradalmi aktív oxigén technológiájával hatékonyan távolítja el a ruhákon lévő foltokat és kellemetlen szagokat.
500 ml kiszerelés: Az ideális méretű palack lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen, és hosszú ideig kitartson. A könnyen használható spray formátum kényelmes és precíz alkalmazást biztosít.
Univerzális használat: A Sanitec X1 Oxy Remover alkalmas különböző textíliákhoz, beleértve ruhákat, ágyneműt és kisebb textíliákat is.
Fokozott frissesség: Az aktív oxigén segít megszabadulni a szövetek mélyére zárt szennyeződésektől és szagtalanítja ruháit, hagyva őket frissek és tiszták.
Gyors hatás: Az előkezelő spray gyorsan hat, így akár az utolsó pillanatban is alkalmazható a foltok és kellemetlen szagok gyors eltávolítására.
Használati utasítás:
Permetezze a Sanitec X1 Oxy Remover-t közvetlenül a foltokra vagy az érintett területekre.Hagyja hatni pár percig.Mossa ki a ruhákat a megszokott módon.
Fedezze fel a Sanitec X1 Oxy Remover hatékonyságát, és élvezze a friss, tiszta ruhák élményét. Ez a termék ideális választás azoknak, akik szeretnék megőrizni ruháik tisztaságát és hosszabb élettartamát.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Aktív oxigén tartalmú előkezelő spray ruhákhoz 500 ml" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
oxy