Betöltés...

Ultrahangos arctisztító masszírozó, fekete

Ár: 5.690 Ft



KAVITÁCIÓS PEELING


A kezelés része a bőr ultrahangos tisztítása, amely lehetővé teszi a felesleges faggyú alapos eltávolítását a pórusokból és a szőrtüszőkből, valamint megszabadulhat a bőrkeményedéstől, mitesszerektől, baktériumoktól.
A kavitációs peeling finoman hat a bőrre a rezgések révén, elektromos áram használata nélkül. Ennek az eszköznek a használata lehetővé teszi a mély bőrregenerációt a gyors és hatékony megújításon és mélytisztításon keresztül, ami - láthatóan regenerált és felfrissült bőrt eredményez.
A kavitációs peeling hatására az elhalt hámsejtek eltávolíthatók a bőrfelületről, ami a baktériumok szaporodását idézheti elő.
A kezelés a vérkeringés serkentésével oxigénnel látja el a bőrt és serkenti a hám természetes regenerációs képességét. Serkentheti a kollagén termelődését, ami a bőr rugalmasságáért felelős, ami viszont késleltetheti a ráncok kialakulását. Ennek a kezelésnek köszönhetően a bőr vízgazdálkodása jelentősen javulhat.






KEZELÉS OTTHON


A kezelés saját kezű elvégzéséhez szüksége van egy kavitációs eszközre, vattakorongokra és a bőrt hidratáló folyadékra, pl.: rózsavízre, alkoholmentes arctonikra vagy közönséges termálvízre.
Tisztítás után a bőrt finoman meg kell nedvesíteni, majd a készülék spatuláját kb. 45 fokos szögben rá kell helyezni. A kezelés során „eltávolító” mozdulatokkal vigye át a bőrön. A bőrnek mindig nedvesnek kell lennie.
A spatulát kb. 5-10 cm távolságra kell mozgatni a bőrön, majd nedvesítse meg a bőrt és ismételje meg az eljárást.
Ne dolgozzon túl gyorsan, és ne tartsa a spatulát hosszabb ideig egy helyen. A mozdulatok legyenek finomak és egyenletesek.
A kezelés után mossa meg arcát finom géllel, hogy eltávolítsa a maradék szennyeződéseket, majd vigyen fel tápláló szérumot, maszkot, ampullát vagy krémet.



HÁROM MŰKÖDÉSI MÓD:





LIFTING - A kavitációs peeling készülék által termelt EMS áram serkentheti a vérkeringést és jelentősen növelheti a kollagén és elasztin termelődését. Már néhány kezelés után kisimulhatnak a finom ráncok.
HIDRATÁLÁS - Ez egy olyan hidratáló mód, amely lehetővé teszi, hogy az egészségügyi kozmetikumok jobban felszívódjanak a bőrbe.
TISZTÍTÁS - Megtisztítja a bőrt az elhalt bőrtől, ebben a módban ügyeljen arra, hogy a bőr nedves legyen.






SZILIKON MASSZÁZS HEGYEK


A készlet két szilikon tartozékot tartalmaz, amelyek a bőr mély tisztítására szolgálnak. Felkészítik a bőrt a kavitációs peelingre.
Szilikon párnák segítségével kenje be a bőrt tisztító géllel vagy tejjel.



TULAJDONSÁGOK:





Kiváló minőségű kivitelezés
Három üzemmód
Kétféle tartozékkal rendelkezik a bőr tisztítására és masszírozására
3 rezgésszint
Tápellátás: újratölthető akkumulátor
USB-kábellel tölthető (tartozék)
USB kábel hossza: kb 21 cm
Méretek: 17,5cm x 5,5cm x 1,7cm
A termék CE minősítéssel rendelkezik






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Ultrahangos arctisztító masszírozó, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: