Betöltés...

Rowenta Brush Activ' Premium Care CF9540 rotációs kefe, 1000W, 2 sebesség, 2 sebesség, ionizálás, 2 sörték, kasmírkeratin, kerámia tok, rózsaszínű

Ár: 21.900 Ft

Rowenta Brush Activ' Premium Care CF9540 Rotációs kefe, 1000W, 2 sebesség, 2 sebességfokozat, ionizáció, 2 sörték, kasmírkeratin, kerámia hüvely, rózsaszínű

VÉDETT ÉS FÉNYES HAJ

A Brush Activ Premium Care kefe természetes sörtéinek köszönhetően a haj selymesebb és fényesebb lesz.

A Rowenta forgókefével könnyedén és könnyedén érhet el professzionális eredményeket, akár otthon is. A természetes sörtéknek köszönhetően a legjobb ápolást nyújtja hajának anélkül, hogy megterhelné azt, így fényesebb és selymesebb lesz. Nagy teljesítményű, hatékony és gyors szárítást biztosít még a hosszú haj esetében is, az automatikus forgásnak és a két sebesség- és hőmérséklet-beállításnak köszönhetően pedig a haj egyszerre szárad és formázható, így tökéletes, szalonszerű frizura érhető el.

PROFESSZIONÁLIS EREDMÉNYEK, VOLUMEN ÉS CSILLOGÁS AKÁR OTTHON IS!

A tökéletes eszköz a stílusos megjelenés otthoni eléréséhez, a Brush Activ' Premium Care hajszárító hibátlanul szárítja és formázza a hajat a szalonszerű eredményekért, otthonod kényelmében! A kettős iongenerátor 40-szer több iont* generál a selymes, könnyen formázható hajért, amely nem kap áramot. A kétirányú automatikus forgásnak köszönhetően rendkívül egyszerű a használata, mivel a sörték automatikusan, egyetlen sima mozdulattal körbetekerednek a kefe körül. Így a haj egyszerre szárad és formázható, a professzionális eredmény érdekében.

2 féle kefével (4 és 5 cm átmérőjű) felszerelve a maximális hatékonyság érdekében, hajhosszúságtól függetlenül, többféle formázási lehetőséget kínál a gyors, otthoni formázáshoz, a göndör végektől a laza fürtökig a hibátlan mindennapi megjelenésért.

A nagy, 1000 W-os teljesítménynek köszönhetően minden alkalommal gyorsan és egyszerűen nagyszerű frizurát készíthet, a 2 hőmérséklet- és sebességbeállítással pedig tökéletesen ellenőrizheti a szárítási folyamatot. A tartós eredmény érdekében állítsa be frizuráját a hűvös levegő beállítással, és élvezze a csillogó megjelenést minden nap. A Brush Activ' Premium Care termékkel a gyönyörű fény és a csodálatos volumen a kezedben van!

SELYMESEN FÉNYES HAJ

A két iongenerátor akár 40-szer több iont bocsát ki, csökkentve a villódzást és a hajszálak kirepülését, így a haj sima és selymes lesz.

EGYIDEJŰ SZÁRÍTÁS ÉS FORMÁZÁS

A sörték automatikusan sima mozdulatokkal tekerednek a kefe köré, egyszerre szárítva és formázva a professzionális eredmény érdekében.

ERŐTELJES, A GYORS EREDMÉNYEKÉRT

Erőteljes forgókefe (1000 W), tökéletes a kifinomult megjelenéshez, gyors és teljes szárítással (hosszú haj esetén is).

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Gomb a forgás irányának megváltoztatásához (balra/jobbra) a szárításhoz és a hajvégek formázásához tetszés szerint (kifelé vagy befelé göndörítés).

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG, A HAJ HOSSZÁTÓL FÜGGETLENÜL

2 kerámia bevonatú kefe, 50 mm átmérőjű a hosszú és/vagy vastag hajhoz és 40 mm átmérőjű a középhosszú, vékony vagy frufru hajhoz.

ADAPTÁLHATÓ BEÁLLÍTÁSOK

2 sebesség- és hőmérsékletbeállítás és hideg levegőáramlás a frizura beállításához a szárítás végén.

MEGHOSSZABBÍTOTT ÉLETTARTAM

A 2 kefevédő optimális állapotban tartja a keféket a hosszan tartó hatékonyság és a kényelmes tárolás érdekében.

ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

Testfelület Haj
Terméktípus Forgókefe
Használati típus Háztartási használat
Készletszám
Szárításra szánt
Burkolat anyaga Kerámia
Használat Száraz haj
Funkciók Ionizáció
A forgás irányának megváltoztatása
Cserélhető fejek
Tartalmazott fejek száma 2
Szín Rózsaszín
Csomag tartalma 2 x kefe
1 x Forgó kefe
MŰSZAKI JELLEMZŐK

Teljesítmény 1000 W
Hőmérsékleti fokozatok 2
Sebességfokozat 2
Tápegység típusa Hálózat
MÉRETEK

Kábel hossza 1,8 m




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Hajápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Rowenta Brush Activ' Premium Care CF9540 rotációs kefe, 1000W, 2 sebesség, 2 sebesség, ionizálás, 2 sörték, kasmírkeratin, kerámia tok, rózsaszínű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: