Betöltés...

köpölyöző készlet

Ár: 20.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A köpölyözés, mint gyógymód az ókorból maradt ránk.Az ókori Görögországban a köpölyözést oly nagyra becsülték, hogy a köpölyöző harang az orvosok emblémája lett.
A köpölyözés külső, fizikális gyógymód. A köpölyözés során a vákuum hatására a kezelt területen a kapillárisok kitágulnak, ez friss vér és több oxigén beáramlását teszi lehetővé, ami egyenletesen átjárja a kötőszöveteket. Az elhasznált vért, a nyirok- és anyagcsere végtermékeit a véráramba pumpálja, amelyek a vesék irányába áramlanak. Megtisztítja a szöveteket a salakanyagtól. A vákuum szívóhatásával vérbőséget okoz az adott területen, javul az itt lévő bőr, izom, valamint a területhez tartozó bel szervek vérellátása, vérkeringése, anyagcseréje, valamint a helyileg fellépő vérbőség aktivizálja a szervezet egy vagy több meridiánját, s így fokozza a bioenergia áramlását.
A készülék bontatlan csomagolásban van, kitűnő ajándék minden alkalomra. Könnyen használható, nem igényel szaktudást. Az egészség a legnagyobb érték! becsüljük meg.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Kozmetikai szerek
Áru megnevezése: köpölyöző készlet
 
Eddig megtekintették 2700 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "köpölyöző készlet" című hirdetést látja. (fent)