Betöltés...

Seysso Gold Black Special Collection Szónikus fogkefe - Fekete

Ár: 57.770 Ft

A GOLD Black SC sonic fogkefe a sonic fogkefék minden legjobb tulajdonságával rendelkezik. A tökéletes kidolgozás, a páratlan paraméterek és a gazdag készlet teljesen páratlan a piacon. Innovatív kialakítása, amelyet gondosan terveztek, hogy rendkívüli minőséget és kivételes használati kényelmet biztosítson. A SEYSSO Gold Black fogkefe a részletekre való odafigyeléssel készült, ami a termék szilárdságát és tartósságát tükrözi.

Ennek a fogkefének a legfontosabb előnye a fejlett DCT + Sonic technológia alkalmazása. Ennek a technológiának köszönhetően a fogkefe hatékony és gyengéd fogtisztítást is kínál. Szonikus mozgása lehetővé teszi, hogy a SEYSSO Gold Black fogkefe rostjai mélyen elérjék a nehezen elérhető helyeket a szájban. Ennek eredményeként hatékonyan távolítja el a lepedéket és a lerakódásokat, ami hozzájárul a fogak és az íny hosszú távú frissességének és egészségének megőrzéséhez.

A SEYSSO Gold az optimális szájhigiénia garanciája, amely pozitív hatással van az egész szervezetre. A Sonic fogkefe használatával végzett napi ápolás hozzájárul az egészséges mosoly megőrzéséhez, és minimalizálja a fogszuvasodás és az ínybetegségek kockázatát.Az akkumulátorral akár 70 napig is használhatja a fogkefét egyetlen töltéssel.5 üzemmód, eltérő számú hangmozgás jellemzi.Beépített időzítő.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Seysso Gold Black Special Collection Szónikus fogkefe - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: