Betöltés...

MEDICUBE Triple Collagen Hidratáló Arctonik 140ml

Ár: 12.699 Ft



Segít növelni a bőr rugalmasságát és táplálja a fakó bőrt. A hidrolizált kollagént, atelo kollagént és oldható kollagént tartalmazó hármas kollagén komplex gyorsabban és mélyebbre hatol be a bőrgátba, még a legmélyebb bőrréteget is ellátva a telt és egészséges megjelenéshez szükséges tápanyagokkal.
Minden bőrtípusra alkalmas, és hosszan tartó rugalmasságot és ragyogást biztosít. Különösen előnyös az érett bőr számára és azoknak, akik egészséges ragyogást szeretnének elérni. Hidrolizált kollagén: Segíti a bőr kondicionálását és kiváló hidratáló tulajdonságokkal büszkélkedhet
Atelo kollagén: Hidratáló szerként működik, megtartva a nedvességet, javítva a bőr rugalmasságát
Oldható kollagén: Tiszta kollagénmolekulák, amelyek mélyen behatolnak a bőrbe, és teltebbé és feszessé teszik a bőrt Gyártási hely: Koreai Köztársaság
Nettó tömeg: 140ml
Összetevők: Glass Glow Essence 3.0 | Water, Glycerin, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Dipropylene Glycol, Propanediol, Trehalose, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Hydrolyzed Collagen, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Soluble Collagen, Atelocollagen, Collagen Extract, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Sodium Phosphate, Hydroxyethylcellulose, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Glycereth-25 PCA Isostearate, Disodium EDTA, Fragrance Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés tonikot öntsön ki a tenyerébe és az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be a bőrébe.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MEDICUBE Triple Collagen Hidratáló Arctonik 140ml" című hirdetést látja. (fent)