Betöltés...

ETUDE SoonJung Hydro Barrier Arckrém 75ml

Ár: 9.999 Ft



SoonJung termékcsalád : Hipoallergén termékek. Érzékeny vagy irritált bőrre is ajánlottak. Mesterséges illatanyagtól mentes. Panthenoise (Panthenol + Madecassoside Nem irritáló, érzékeny bőrre is ajánlott hidratáló arckrém. Segít megnyugtatni és hidratálni a külső környezeti hatásoktól irritált bőrt.? ? 92%-ban hidratáló összetevőket tartalmaz. Könnyű textúrájú. Fő összetevők: Panthenol-t és Madecassoside-ot tartalmaz, amelyek megnyugtatják a bőrt.
Panthenol: ProVitamin B5. thatol a membránon, és a vízhez kötődik, hogy megőrizze a bőr hidratálódását.
Madecassoside: A Centella Asiatica-ban található. Ez az összetevő gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik és elősegíti a kollagén? ?termelést.

10 Free: 10 bőrt irritáló összetevőtől mentes. Gyártási hely: Koreai Köztársaság
Nettó tömeg: 75ml
Összetevők: WATER / AQUA / EAU, GLYCERIN, PROPANEDIOL, PANTHENOL, PENTAERYTHRITYL TETRAETHYLHEXANOATE, HYDROGENATED POLY(C6-14 OLEFIN), 1,2-HEXANEDIOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, TREHALOSE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, C14-22 ALCOHOLS, ARACHIDYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, BEHENYL ALCOHOL, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ARACHIDYL GLUCOSIDE, BUTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, SORBITAN ISOSTEARATE, ALLANTOIN, MADECASSOSIDE, SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, GLUCOSE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL Hogyan kell használni: Mossa meg az arcát és tonizálja. Egy kevés krémet osszon el az arcán és az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be a krémet a bőrébe.




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "ETUDE SoonJung Hydro Barrier Arckrém 75ml" című hirdetést látja. (fent)