Betöltés...

Shape memory ágyékpárna a comfortride autóhoz fekete színű

Ár: 13.915 Ft

Termékkód: 1021272A Baseus puha párnája ágyéki háttámaszt nyújt, ha hosszú órákat töltesz a volán mögött. Az ágyékpárna az irodában vagy otthon is jól használható, például számítógépes munka közben. A párna ergonomikus kialakítása tökéletesen alkalmazkodik a hátához, gondoskodik a helyes testtartásról. A termék alakemlékező habból készült. A hab -10°C és 60°C közötti hőmérsékleten is megőrzi rugalmasságát és puhaságát. A párna szegélyéhez használt anyag lélegző anyag, amely biztosítja a nedvesség könnyű elpárolgását. A huzatba varrt cipzár biztosítja a gyors cserét. Ezenkívül a párna beépített polimer hűtő gélbetéttel rendelkezik, amely a hő elnyelésére szolgál. A párna kiváló minőségű anyagokból készült, biztosítva a lehető leghosszabb használatot. Főbb jellemzők:

- Nélkülözhetetlen a hosszú autóutak során,
- Lélegző anyagból készült,
- Cipzáras bélés a könnyű tisztítás érdekében,
- Stabil rögzítés biztosítja, hogy a párna a kívánt pozícióban maradjon,
- A speciális varrás rendkívül tartós és ellenállóvá teszi a párnát az anyaghasználattal szemben.Specifikációk:- Márka: Baseus
- Modell: C20036402111
- Szín: Fekete
- Anyag: "Sharkskin" anyag + hűsítő gél + alakformáló memóriahab
- Méretek: 395x263x115mm
- Súly: kb. 780gA készlet tartalmazza: A szett tartalmazza:

- 1x ágyékpárna az autóba

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb (kellékek, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "Shape memory ágyékpárna a comfortride autóhoz fekete színű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: