Betöltés...

AXIS-Y Biome Radiating Intensified Esszencia 50ml

Ár: 9.996 Ft



73% „Bifida Ferment Lysate”: 5 féle probiotikum és prebiotikum. Vitaminokban és fehérjékben gazdag a víz-olaj egyensúlyhiány okozta fakó és érdes bőr havítására. Az esszencia adenozint is tartalmaz, egy funkcionális összetevőt, amely javítja a ráncokat és a finom vonalakat. Ezenkívül a könnyű, frissítő és enyhén ragadós „bársonyos” formula táplálja a bőrt, feszesíti a bőrt és hidratált érzést biztosít.

A Special Biome Blend egy egyedülálló készítmény, amelyet az AXIS-Y készített. 5 különböző prebiotikum és probiotikum keveréke, optimális arányban kombinálva az olyan előnyök érdekében, mint az arcszín és a bőr egészségének javítása.
Lactobacillus Lisate: javítja a bőr természetes biome-ját, növeli a C-vitamin szintjét, hogy segítsen csökkenteni a foltokat és ragyogóbbá teszi a bőr arcszínét.
Lactococcus Ferment Lysate: Segít egyenletessé tenni a bőr arcszínét és tónusát, miközben hidratálja a bőrt, és vitalitást ad.
Saccharomyces Ferment Filtrate: Tápanyagokkal látja el a bőrt és revitalizálja a bőrsejteket, ragyogást adva a bőrnek.
Bifida Ferment Filtrate: Segít eltávolítani a salakanyagokat a bőrről, és javítja a bőr tónusát és arcszínét.
Bifida Ferment Lysate: Fokozza a vitaminok felszívódását és javítja a bőr tónusát és arcszínét. Gyártási hely: Koreai Köztársaság Nettó tömeg: 50ml
Összetevők: Bifida Ferment Lysate, Polyglycerin-3, Methylpropanediol, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Betaine, Panthenol, Niacinamide, Centella Asiatica Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Artemisia Princeps Leaf Extract, Juniperus Virginiana Oil, Hydrogenated Lecithin, Cedrus Atlantica Bark Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Pogostemon Cablin Oil, Water, Glycerin, Polymethylsilsesquioxane, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Octyldodeceth-16, Tromethamine, Fructooligosaccharides, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Glyceryl Polymethacrylate, Adenosine, Dextrin, Copaifera Officinalis (Balsam Copaiba) Resin, Ceramide NP, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment, Lactococcus Ferment Lysate, Bifida Ferment Filtrate, Saccharomyces Ferment Filtrate, Ethylhexylglycerin

Hogyan kell használni: Mossa meg az arcát és tonizálja. Egyenletesen ossza el az esszenciát az arcbőrén és az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be a bőrébe











Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "AXIS-Y Biome Radiating Intensified Esszencia 50ml" című hirdetést látja. (fent)