Betöltés...

TIRTIR Milk Skin Hidratáló Arctonik 150ml

Ár: 14.179 Ft



Sérült csomagolás - a termék doboza szállítás közben meggyűrődött, a termék sértetlen Intenzíven hidratálja a bőrt, hatékonyan küzdve a szárazság és a fáradtság ellen, miközben nyugtató érzést nyújt.
Erősítse meg bőre védőrétegét, enyhíti a kiszáradást és javítja a pattanásos bőrt. Fő összetevők: A panthenol megtartja a nedvességet, megakadályozza a veszteséget és nyugtat. A ceramid véd a külső agresszorokkal szemben, megköti a nedvességet, és megerősíti a bőr védekezőképességét a kiszáradás ellen.
Tapasztalja meg a ragyogó arcbőrt, mivel a niacinamide, a tonik egyik kulcsfontosságú összetevője csökkenti a sötét foltokat, a bőrpírt és az egyenetlen bőrtónust, miközben fenntartja az alapvető hidratálást.
A kamilla kivonat gyengéden nyugtatja és revitalizálja a bőrt, csökkenti a bőrpírt és az irritációt. A rizskorpa kivonat elősegíti a bőr egyenletesebb tónusát és fokozza a ragyogást. Gyártási hely: Koreai Köztársaság Nettó tömeg: 150ml
Összetevők: Water, Glycerin, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Butylene Glycol, Niacinamide, Anthemis Nobilis Flower Extract, 1,2-Hexanediol, Styrene/VP Copolymer, Caprylyl Glycol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Betaine, Panthenol, Allantoin, Sodium PCA, Adenosine, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Arginine, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Amaranthus Caudatus Extract, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Veronica Officinalis Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Laminaria Japonica Extract, Beta-Glucan, Ceramide NP, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ppg-26-Buteth-26, Copper Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4, Acetyl Hexapeptide-8 Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés arctonikot öntsön ki a tenyerébe és finoman paskolja át vele az arcát. Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor többször ismételje meg ezt a lépést.
Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át arctonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az arctonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot.
Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: sminkeltávolítás. 2.lépés: arctisztítás).

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "TIRTIR Milk Skin Hidratáló Arctonik 150ml" című hirdetést látja. (fent)