Betöltés...

HYGGEE Relief Chamomile Gél Arctonik 200ml

Ár: 9.495 Ft



Frissítse és fiatalítsa bőrét a kamilla kivonatot tartalmazó Hyggee Relief kamilla gél tonikkal, az izlandi gleccservízzel, a zöld nyugtató komplexszel és a 12-es vitaminkomplexummal. Ez a bőrnyugtató tonik egy gél típusú formula, amely hidratáló és frissítő hatású.
A Hyggee arctonik segít egyensúlyban tartani a faggyútermelést és a bőr textúráját. Javítja a rugalmasságot és minimalizálja a ráncokat és vonalakat. Ez az illatanyag mentes tonik visszaadja a bőr vitalitását, és belülről kifelé táplálja a bőrt. A cica segít megnyugtatni és helyreállítani a kimerült, fáradt bőrt.
Segít csökkenteni a bőrproblémákat, védi a bőrt és megakadályozza az öregedést. A hidratáló tonikban található 12 vitamin-összetevő hűsítő hatást fejt ki, amely megvédi a környezeti agresszoroktól, miközben puhán, hidratáltan és harmatoson tartja a bőrt egész nap. Gyártási hely: Koreai Köztársaság
Nettó tömeg: 200ml
Összetevők: Purified Water, Icelandic Glacier Water, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycerine, Butylene Glycol, Propanediol, Squalane, Rhodomyrtus Tomentosa Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Portulaca Oleracea Extract, Centella Asiatica Extract, Madecassoside, Asiaticoside, Madecassic Acid, Asiatic Acid, Sodium Guaiazulene Sulfonate, Niacinamide, Riboflavin, Ascorbic Acid, Biotin, Pantothenic Acid, Retinyl Palmitate, Carnitine Hcl, Thiamine Hcl, Folic Acid, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/?Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA

Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés arctonikot öntsön ki a tenyerébe és és az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be a bőrébe. Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor többször ismételje meg ezt a lépést.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "HYGGEE Relief Chamomile Gél Arctonik 200ml" című hirdetést látja. (fent)