Betöltés...

SKIN1004 Madagascar Centella Quick Calming Korongok 70db

Ár: 11.165 Ft



Madagaszkár a legelső hely, ahol a Centella Asiaticát megtalálták. A madagaszkári bennszülöttek régóta használták a bőr védelmére és a sebek gyógyítására.
A korongok gyengéd arctonikkal vannak átitatva, ami természetes összetevőket tartalmaz Madagaszkárról.
49% Centella Asiatica kivonatot tartalmaz. Nyugtatja és hidratálja az irritált bőrt.
Enyhén savas 5.5 pH, hasonlóan az egészséges bőrhöz. A PHA gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket. Pattanásos bőrre is ajánlott. A bőr tónusát világosító (Niacinamide) és feszesítő (Adenosine) hatása is van. A hialuronsav hidratálja a vízhiányos bőrt. Gyártási hely: Koreai Köztársaság Nettó tömeg: 120ml (70db)
Összetevők: Centella Asiatica Extract (49%), Water, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Panthenol, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Citric Acid. Hogyan kell használni: A dobozban található egy csipesz amivel a korongokat higiénikusan tudja kivenni a dobozból. Nyissa ki a dobozt és a csipesz segítségével vegyen ki egy korongot, majd zárja vissza a dobozt. Helyezze a korongokat azokra a területekre ahol ápolásra van szükség. Hagyja a korongokat az arcán 10-20 percig. Az arcán maradt esszenciát masszírozza be a bőrébe.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "SKIN1004 Madagascar Centella Quick Calming Korongok 70db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: