Betöltés...

MIXSOON Bean Arctonik 300ml

Ár: 12.195 Ft



Glycine Max (szójabab) mag kivonattal dúsított nyugtató tonik, amely megnyugtatja és puhítja az irritált bőrt, miközben védi a bőrt a szabadgyökök okozta károsodástól.
Betainnal és Lactobacillus/Panax Ginseng Root Ferment Filtráttal készült, hogy erőteljes hidratáló és öregedésgátló hatást biztosítson, elősegítve a telt és fiatalos arcbőrt.
Illatanyagtól és mesterséges színezéktől mentes. Gyártási hely: Koreai Köztársaság Nettó tömeg: 300ml
Összetevők: Water, 1,2-Hexanediol, Glycereth-26, Glycerin, Glycine Max (Soybean) Seed Extract, Betaine, Allantoin, C12-14 Pareth-12, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Citrate, Propanediol, Lactobacillus/Panax Ginseng Root Ferment Filtrate, Lactobacillus/Rice Ferment, Lactobacillus Soybean Ferment Extract, Saccharomyces/Coix Lacryma-Jobi Ma-Yuen Seed Ferment Filtrate, Saccharomyces/Potato Extract Ferment Filtrate

Hogyan kell használni (hidratálás): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés arctonikot öntsön ki a tenyerébe és és az ujjbegyei segítségével finoman nyomogassa be a bőrébe. Ha nagyon száraz vagy vízhiányos a bőre, akkor többször ismételje meg ezt a lépést. Hogyan kell használni (áttörlés): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. Egy kevés arctonikot öntsön ki egy vattalapra. Óvatosan törölje át vele az egész arcát. Hogyan kell használni (masking): Mossa meg az arcát és törölje szárazra. 1/2 rétegű vagy 5 rétegű vattalapokat itasson át arctonikkal. Vattalapok helyett használhat száraz maszkot. Az arctonikkal átitatott vattalapokat helyezze az arcára (áll, homlok, orcák) mint arcmaszkot. Hogyan kell használni (mist): Öntsön egy kevés hidratáló arctonikot egy kis szórófejes flakonba. Amikor szükségét érzi, akkor permetezze be az arcát az arctonikkal. Ha több lépéses arcápoló rutint követ, akkor a tonik a 3. lépés. (1.lépés: sminkeltávolítás. 2.lépés: arctisztítás).














잠깐! 배송 및 충진시 안전상 문제로 인한 제품 내 공간이 있으나 용량에는 문제가 없으므로 안심하고 사용하셔도 됩니다. ....

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Termék: Egyéb szépségápolási termékek
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Drogéria - Szépségápolás, egészség rovaton belül a(z) "MIXSOON Bean Arctonik 300ml" című hirdetést látja. (fent)